اهداف معاملاتی در معاملات فارکس یکی از نقاط حیاتی است که به شما کمک میکند در مسیر درست حرکت کنید. این اهداف معاملاتی میتوانند راهنمای شما باشند و به شما کمک کنند تا تصمیمات بهتری را در زمان انجام معاملات خود اتخاذ کنید.
مهمترین مطالب درباره اهداف معاملاتی:
- چرا باید اهداف معاملاتی رو مشخص کنیم؟
- اهداف معاملاتی شما باید چه اهدافی باشند یا نباشند؟
- کارایی اهداف معاملاتی چه ارتباطیبا فرآیند پیگیری اهداف و اندازهگیری پیشرفت دارد؟
تعیین اهداف معاملاتی ممکن است یک تلاش مفید باشد که به شما کمک میکند تا در بازارها جهتدهی مناسبی داشته باشید، اما برخی اهداف مفیدتر برای تعیین هستند.
در این مطلب، به بررسی نوع صحیح و غلط اهداف معاملاتی فارکس میپردازیم، چرا اهداف صحیح در راستای برنامه معاملاتی شما معقول به نظر میرسند، و چگونگی پیگیری پیشرفت اهداف خود.
چرا تعیین اهداف معاملاتی اهمیت دارد؟
از آنجایی که بازار فارکس پویا و پیچیده است، داشتن اهداف معاملاتی واقعگرایانه و قابل دنبال کردن میتواند در مدیریت ریسک و بهبود عملکرد معاملاتی شما مؤثر باشد. تعیین اهداف معاملاتی به دو دلیل اصلی اهمیت دارد:
- اهداف معاملاتی به شما کمک میکند تا به یک برنامه معاملاتی صحیح بپیوندید.
- اهداف معاملاتی به شما این امکان را میدهد که با تصمیمگیری صحیح تجارت مدام داشته باشید.
برای آن دسته از معاملهگران که مبتدی هستند یا به تازگی وارد حوزه معاملاتی شدهاند، این به معنای تعیین یک هدف مبتنی بر فرآیند است، نه هدفی که تمرکزش بر نتایج باشد.
به عنوان مثال، اهدافی که بر پایبندی به مدیریت ریسک دقیق و تحلیل فنی صحیح، و حتی روال روزانهای که برنامه معاملاتی متعادل را در بر میگیرد، متمرکز باشد، تجارت مداومتری را ایجاد میکند.
اهداف معاملاتی بیمعنا چیست؟
تعیین اهداف مالی به عنوان یک هدف مفید و ارزشمند برای معاملهگری در بازارهای مالی به شمار نمیرود.این به این دلیل است که بازارهای مالی پویا هستند و فرصتهای آنها به صورت خطی ارائه نمیشود؛
این بدانمعناست که بازار همیشه در شرایط مثبت نیست و ممکن است با وقوع نوسانات بازار به سمت منفی پیشروی داشته باشد. درواقع برخی دورههای معامله خوب هستند و به سبک معاملهی شما میپردازند، در حالی که دورههای دیگر معامله ممکن است برای سبک معامله شما مناسب نباشند.
بنابراین حفاظت از سرمایهی معاملاتی که دارید ارزشمندتر از تعیین اهداف مالی دلخواه است، چون معامله گران کنترلی بر روی زمان شرایط صعودی یا نزولی بودن بازارهای مالی ندارند.
مهمترین چیز برای یک معاملهگر، حفظ سرمایه و انعطافپذیری در مواجهه با شرایط مختلف بازار است. به جای تعیین هدفهای مالی دلخواه، بهتره روی بهبود روشهای معاملاتی و مدیریت ریسک تمرکز کنید. ا
ین بهترین راه برای سازماندهی معاملات و مقابله با تغییرات غیرقابل پیشبینی بازاره که هر لحظه رخ میدهد، میشود. به این ترتیب، میتوانید در طول زمان به نتایج بهتری برسید و از وقوع خسارتهای بزرگ جلوگیری کنید.
اهداف معاملاتی دیگری که بیمعنا هستند، آنهایی هستند که به اندازه کافی مشخص نیستند یا به راحتی قابل اندازهگیری نیستند. به عنوان مثال “پایبندتر بودن”، “ثابتتر بودن”، “این یا آن استراتژی را بهتر معامله کردن” و غیره.
چطور باید دقیقاً این اهداف را دستیابی یا اندازهگیری کرد؟ اهداف کلی این چنین بهتر است به هدفهای کوچکتر و فرآیندی تر تقسیم شوند که قابلیت دستیابی به آنها احتمال بیشتری دارد.
اهداف فرآیندگرا چیست: