مقدمه پرایس اکشن
اولین جلسه آموزش پرایس اکشن به مقدمه پرایس اکشن پرداخته ایم. به اینکه انواع روشهای تحلیل پرایس اکشن کدامها هستند و محبوب ترین روشهای تحلیل پرایس اکشن چه هستند. در این جلسه به بررسی مزایای تحلیل پرایس اکشن پرداخته ایم، همچنین در خصوص معایب روش معاملاتی پرایس اکشن نیز توضیحاتی ارائه شده است. برای شروع از جلسه اول مقدمه پرایس اکشن استارت کنید.
کندل های شمعی ژاپنی
جلسه سوم با کندل های شمعی ژاپنی آشنا خواهید شد. در این جلسه با کندل های گاوی یا صعودی و خرسی یا نزولی آشنا میشوید. خواهید آموخت که قدرت هر کندل به چه میزان است و بر اساس قدرت یک کندل توقع چه تاثیری در روند بازار را میتوان از آن کندل شمعی ژاپنی داشت. در واقع به شما خواهیم آموخت که با نگاه ساده به بدنه یک کندل شمعی ژاپنی به سادگی قدرت آن کندل را تخمین زده و بازار را تحلیل کنید.
الگوی چکش الگوی دوجی الگوی هارمی
سه الگوی پر طرفدار اگه بخواهم اسم بیارم برای شما یقینا الگوی چکش، الگوی دوجی، الگوی هارمی این سه الگوی پر طرفدار خواهد بود. در این آموزش با این سه الگو به همراه انواع هرکدام از این الگوها آشنا خواهید شد. با کاربرد هرکدام از الگوهای چکش، دوجی، هارمی نیز آشنا خواهید شد. این سه الگوی ساده را به هیچ وجه دست کم نگیرید و به خوبی آنها را بیاموزید و روی آنها متمرکز شوید.
تایید ورود به معامله با الگوها شمعی
تایید ورود به معامله با الگوی شمعی ژاپنی در معامله به سبک پرایس اکشن از شکل گیری الگوهای شمعی نیز مهم تر است. درک این مطب برای معامله گران بسیار مهم بوده، به همین دلیل از ابتدای آموزش بارها تکرار کرده ایم که صرفا با مشاهده الگو، نباید وارد معامله شد، بلکه باید منتظر تایید الگوی شمعی ژاپنی بمانید. در این آموزش به شیوه های تایید گرفتن توسط الگوهای شمعی در پرایس اکشن پرداخته ایم.
عرضه و تقاضا
لپ کلام آنچه در پرایس اکشن دنبال میکنیم تحلیل بر اساس عرضه و تقاضا است. در این پست بصورت کامل با عرضه و تقاضا آشنا خواهید شد. ساده ترین مفهوم پرایس اکشن عرضه و تقاضا بیان گر این است که حرکات قیمت در بازار، بر اساس عرضه و تقاضا شکل میگیرد. اگر میزان تقاضا از عرضه بیشتر شود، خریداران قیمت بالاتر را پذیرفته و قیمت بالا میرود. اگر میزان عرضه بیشتر از تقاضا شود، فروشندگان در قیمت پایینتر اقدام به فروش میکنند.
معامله با الگوی پین بار و انگلفینگ
ورود به معامله با الگوی پین بار و انگلفینگ یکی از روش های ورود به معامله در تحلیل تکنیکال است. در بخش قبلی آموزش با شکل ظاهری و دیگر مشخصات این الگوها آشنا شدیم حال میخواهیم یاد بگیریم چگونه به وسیله این الگوها به طور ایمن و با ریسک کمتری وارد معامله شویم. در مقاله قبلی، الگوی انگلفینگ و پین بار و روش شناسایی آنها را توضیح دادیم.
روند خنثی و هر آنچه باید بدانید
روند خنثی نیز همانند روند نزولی و صعودی بخشی از بازار است و برخلاف تصور برخی معامله گران وقتی بازار در روند خنثی قرار میگیرد نیز میتوان معامله کرد و حتی نسبت به زمان هایی که بازار دارای روند است سود بیشتری برد. در این آموزش به روشهای تشخیص شروع و اتمام روند خنثی خواهیم پرداخت. پیشنهاد میکنم حتما این آموزش را نیز با دقت فراوان مطالعه کنید.
دستورات معاملاتی
دستورات معاملاتی به چند دسته تقسیم می شوند و آخرین مرحله قبل از ورود به معامله بررسی و تشخیص دستورات معاملاتی است. با استفاده از دستورات معاملاتی علاوه بر ورود به معامله میتوان میزان حد سود و حد ضرر را تعیین کرد.
تریگر ورود به معامله
تریگر ورود به معامله یا به اصطلاح ماشه در معامله به سبک پرایس اکشن بسیار پرکاربرد است. تریگر به موقعیتی گفته می شود که معامله گر تمام گام های ورود به معامله را طی کرده است و حال فقط منتظر این موقعیت است تا به معامله وارد شود.
معامله گر باید توجه داشته باشد که به هیچ عنوان تریگر را به تنهایی موقعیتی برای ورود به معامله نداند بلکه در پایان تحلیل پرایس اکشن زمانی که سطوح حمایت و مقاومت شناسایی شده است، حد ضرر و حد سود تعیین شده و محدوده مجاز ورود به معامله بررسی شده است در آستانه ورود به معامله برای اطمینان بیشتر از موقعیت ورود به معامله استفاده شود. یکی از زمان های پیدا کردن تریگر ورود زمان توقف یا همان stall است.
رسم خط روند | کانال کشی قیمت | تشخیص نقاط شکست
رسم خط روند و کانال کشی قیمتی بسیار ساده است اگر بطور کامل با شناسایی روند قیمت آشنایی داشته باشید. میتوان سطوح حمایت و مقاومت را علاوه بر افقی به صورت مورب نیزرسم کرد. رسم این خطوط به صورت مورب همان رسم خط روند است. می دانیم حرکت قیمت همیشه به صورت زیگ زاگ است در روند صعودی یا نزولی علاوه بر سطوح حمایت و مقاومت میتوانیم از خط روند نیز استفاده کنیم.
فیبوناچی اکستنشن و فیبوناچی پروجکشن
فیبوناچی اکستنشن و فیبوناچی پروجکشن دو ابزار دیگر فیبوناچی هستند که پس از ریتریسمنت در معامله به سبک پرایس اکشن به منظور تایید ورود یا خروج از معامله از آن ها استفاده میکنیم. این آموزش درواقع آخرین آموزش مورد نیاز شما در دوره آموزش پرایس اکشن است.
کندل شناسی
جلسه دوم به مبحث کندل شناسی پرداخته ایم. همانطور که گفتیم در این سبک چارت با شما سخن خواهد گفت، براش شندین صدای چارت نیاز دارید تا مفهوم هر کندل را بشناسید تا به خوبی صدا و آنچه چارت به شما منتقل میکند را بتوانید بشنوید. در این جلسه با کندل های صعودی و نزولی و همچنین چندل های قوی و ضعیف آشنا خواهید شد. با شناختن هر کدام از این دسته بندی کندل ها به خوبی صدای چارت را خواهید شنید.
الگوی ستاره دنباله دار و مرد آویزان
بدون شک یک از جذاب ترین مباحث آموزشی الگوی ستاره دنباله دار و الگوی مرد آویزان است. شاید از این نامگذاری کمی تعجب کنید ولی باور کنید نامگذاری کاملا درست و دقیق است، این آموزش را مشاهده کنید تا با مفهوم این دو الگو و کاربردهای این دو الگو به خوبی آشنا شوید. ویژگی های الگوهای مرد آویزان و ستاره دنباله دار چیست؟ تفاوت این دو الگو با یکدیگر در چه چیزی است؟ در این پست این موارد را خواهید آموخت.
الگوهای تک کندلی | دو کندلی | سه کندلی
الگوها از منظر تعداد کندل به سه دسته تک کندل و دو کندل و سه کندل تقسیم میشوند. هر کدام از این الگوها معنی و مفهوم خودشان را دارند و درجه اهمیت و اعتبار هر کدام متفاوت است. اینکه درجه اهمیت و اعتبار هرکدام چقدر است را توضیح داده ایم. یقینا شما برای اینکه تحلیل دقیق با درصد خطای کمتری داشته باشید لازم است از الگوها را از نظر تعداد کندل بررسی کنید.
روند در پرایس اکشن
آشنایی با روند (معامله به سبک Price Actoin) از آن جنبه حائز اهمیت است که الگوها در روندها معنا پیدا میکنند. اگر بخش های قبلی آموزش پرایس اکشن را به خاطر داشته باشید، میدانید که هر الگویی اگر در پایان روند خاصی ظاهر شوند، منجر به پیشبینی روند آینده بازار می شود. به طور مثال الگوی ستاره دنباله دار که جزو الگوهای برگشتی نزولی است، در پایان یک روند صعودی ظاهر شود، نشانه بازگشت روند به نزولی میتواند باشد.
الگوی پین بار | الگوی انگلفینگ
اگر آموزش را بصورت جدی دنبال میکنید یقینا میدانید که دو الگوی پین بار و الگوی انگلفینگ یکی از سود آور ترین الگوهای پرایس اکشن هستند. برای اینکه به خوبی با این الگوهای رابطه برقرار کنید کافی است که حمایت و مقاومت های موجود در سایت را به خوبی شناسایی کنید.
در جلسه قبل به نوعی با حمایت و مقاومت آشنا شدید درست است عرضه و تقاضا را اگر بخوبی یادگرفته باشید رسما با حمایت و مقاوت آشنا هستید. این آموزش را از دست ندهید.
رسم سطوح حمایت و مقاومت
رسم سطوح حمایت و مقاومت مسلتزم تشخیص صحیح این سطوح است که باید ابتدا مفهوم عرضه و تقاضا را به درستی درک کنید تا بتوانید این سطوح را به راحتی تشخیص دهید. پیش از این در بخش های گذشته با مفهوم عرضه و تقاضا در پرایس اکشن آشنا شدیم که میتوانید با کلیک روی عنوان زیر این آموزش را مطالعه کنید.
کندل های صعودی نزولی و خنثی
پس از آشنایی با انواع روندهای جاری در بازار نوبتی هم باشد نوبت یادگیری و آشنایی با کندل های صعودی، کندل های نزولی، کندل های خنثی رسیده است. اهمیت یادگیری این نوع از کندل ها میتواند کمک فراوانی باشد. درواقع یکی از مهمترین ستون های پرایس اکشن شناسایی این نوع از کندل ها میباشد.
عمده فروشی و خرده فروشی
مفهوم عمده فروشی و خرده فروشی در واقع در تحلیل فاندامنتال تعریف می شود اما هیچگاه تحلیل تکنیکال از تحلیل فاندامنتال جدا نبوده است به همین دلیل آشنایی با این مبحث کمک بسزایی به معامله گران می کند.
شناسایی روند قیمت و کانال کشی
شناسایی روند قیمت را در بخش های قبل به صورت مختصر آموزش داده ایم اما قبل از ورود به مبحث مهم و کارآمد فیبوناچی باید بتوانیم شناسایی روند قیمت را به درستی انجام دهیم.
علاوه بر این باید کانال کشی روند قیمت را به طور صحیح رسم کنیم.در واقع در این آموزش به شما خواهیم آموخت تا رون قیمت را شناسایی کنید و کانال قیمت را رسم کنید. معامله در خلاف جهت روند مانند شنا کردن در خلاف جهت رودخانه است. همانقدر که شنا کردن خلاف جهت رودخانه خسته کننده و خطرناک است، معامله کردن در خلاف جهت روند نیز خسته کننده و زمانبردار و صد البته خطرناک و دارای ریسک های فراوان میباشد.
ابزار فیبوناچی
ابزار فیبوناچی retracement ابزار ساده و قدرتمندی است که به روش فیبوناچی در ورود و و خروج به معامله در استراتژی پرایس اکشن به ما کمک می کند. درست است که تریدر از هیچ ابزاری کمکی استفاده نمیکند اما استفاده از ابزار فیبوناچی ریترسمنت پس از یافتن نقطه ورود صرفا جهت تایید منافاتی با اساس این استراتژی ندارد بلکه کمک می کند با اطمینان بیشتری وارد معامله یا از آن خارج شوید.
جمع بندی | چک لیست آموزش Price Action
اموزش پرایس اکشن پیشرفته در 21 بخش آموزشی به پایان رسید و هر آنچه باید برای معامله به سبک پرایس اکشن بدانید را در این آموزش بیان کردیم. اگر سعی کنید به این دوره آموزشی تسلط پیدا کنید بدون شک یک معامله گر پرایس اکشن حرفه ای خواهید شد.
آموزش پرایس اکشن شما بسیار جامع و کاملا روان بود تشکر بابت زحماتتون
دوره پرایس اکشن خوبی بود دمتون گرم
سلام و ممنون از زحمات شما
این آموزش پرایس اکشن که رایگان قرار دادید در عین سادگی بسیار مفید بود ممنون از سایت خوبتون.
واقعا ممنونم ازتون جلسه به جلسه دارم جلو میرم کاملا مفهوم و قابل درک هست.
با سلام من هنوز همه اموزشها رو ندیدم ولی تا اینجا اموزشهای ارزشمندی رو ارائه کردین که بسیار عالی واموزنده هستن براتون ارزوی سلامتی وبرکت فراوان در زندگیتون میکنم
دوره متنی تصویری تجارت فارکس + دوره خصوصی استاد سعید خاکستر تکمیل شد.