ورود به معامله با الگوی پین بار و انگلفینگ

تاریخ آخرین بروزرسانی: 20 می 2023
ورود به معامله با الگوی پین بار و انگلفینگ یکی از روش های ورود به معامله در تحلیل پرایس اکشن است. در بخشهای قبلی آموزش با شکل ظاهری و دیگر مشخصات این الگوها آشنا شدیم حال میخواهیم یاد بگیریم چگونه به وسیله این الگوها به طور ایمن و با ریسک کمتری وارد معامله شویم. در مقاله قبلی، الگوی انگلفینگ و پین بار و روش شناسایی آن‌ها را توضیح دادیم.

روش های ورود به معامله با الگوی پین بار

گفتیم که بهترین محل برای پیدا کردن الگوی پین بار سطوح حمایت و مقاومت است. با فرض اینکه شما الگوی پین بار را روی سطح حمایتی مشاهده کردید میتوانید به یکی از سه روش زیر وارد معامله شوید. ورود به معامله با الگوی پین بار به هرکدام از روش های زیر امکان پذیر است اما هرچه حرفه ای تر وارد معامله شوید میزان ریسک کمتری را تجربه خواهید کرد.

ورود به معامله به صورت غیرحرفه ای

پس از این که کندل بسته شد بلافاصله در قیمت بسته شدن به معامله وارد شوید ;)

ورود به معامله به صورت حرفه ای

در بالای سایه یا شادو کوچک اردر بای استاپ قرار دهید :) البته در هنگام قرار دادن بای استاپ اسپرد جفت ارز نیز مد نظر قرار می گیرد. از آنجایی که عددی که در متاتریدر نمایش داده می شود مربوط به فروش است این عدد باید با اسپرد که مثلا ۳ پیپ هست جمع شود و در اردر بای استاپ وارد گردد.

ورود به معامله به صورت فوق حرفه ای

در این روش حرفه ای تر عمل می شود. مثلا اگر قرار است به اندازه نیم لات معامله شود. به اندازه ۰.۲ لات را به صورت لحظه ای بعد از بسته شدن کندل پین بار باز می شود و ۰.۳ لات هم به صورت buy limit در وسط سایه پایین قرار داده می شود. $) با این روش اگر کندل بعد از پین بار کمی به سمت پایین رفت، از آنجایی که حجم اردر لحظه ای کم است تریدر را کمتر دچار اضطراب می­کند. در تصویر پایین محل قرارگیری با استاپ و بای لیمیت را مشاهده کنید.
ورود به معامله با الگوی پین بار
ورود به معامله با الگوی پین بار

محل قرار دادن استاپ لاس در معامله با الگوی پین بار

اگر استاپ لاس را دقیقا در انتهای سایه بزرگ کندل پین بار نزولی قرار دهید امکان داردبه سرعت استاپ بخورید و از معامله خارج شوید. برای معامله فروش (Sell) در تایم فریم یک تا ۴ ساعته ۱۵پیپ بالاتر از سایه یا شادو کافی است و نیازی به اضافه کردن اسپرد نیست.برای تایم فریم روزانه و بیشتر این عدد نیز باید بیشتر باشد مثلا به جای ۱۵پیپ بهتر ۲۰ یا ۲۵ پیپ در نظر گرفت.
استاپ لاس در معامله با الگوی پین بار
برای معامله خرید (Buy) علاوه بر ۱۵ پیپ فاصله از سایه کندل میزان اسپرد را نیز درنظر میگیریم.
اسپرد در استاپ لاس الگوی پین بار
همانطور که میدانید قیمت ها در بازار میل به شکستن سطوح حمایت و مقاومت دارند. به همین علت حتی اگر این سطوح شکسته نشود باز هم لمس خواهد شد حال در قرار دادن استاپ لاس برای ورود به معامله با الگوی پین بار اگر در نزدیکی موقعیت استاپ لاس سطحی از حمایت یا مقاومت وجود داشت باید استاپ لاس را پس از این سطح قرار دهید تا معامله بدون دلیل استاپ نخورد. قابل توجه است که با دور شدن استاپ لاس باید برای کاهش ریسک با حجم کمتری وارد معامله شد.

حرفه ای تر وارد معامله با الگوی پین بار شوید

تصویر زیر شکل گیری یک کندل پین بار را نشان میدهد.
وارد معامله با الگوی پین بار شوید
برای کسانی که محتاط تر هستند توصیه می شود در کندل بعد از پین بار وارد شوند تا کندل بعد از پین بار بتواند نقش تایید بیشتر داشته باشد. مثلا در تصویر بالا که یک کندل پین بار صعودی می باشد در صورتی که کندل بعد از آن نیز صعودی بود بعد از تمام شدن آن بر روی آن اردر buy stop قرار داده شود ولی استاپ لاس را در زیر همان پین بار قرار دهند. همچنین، برای ورود به بازار بعد از پین بار، می توان از سفارش معکوس استفاده کرد. به این معنی که اگر قبلا به فروش پرداخته بودید، در کندل بعد از پین بار می توانید سفارش خرید قرار دهید و برعکس. این روش به شما کمک می کند تا نسبت به بازار محافظه کارانه تر باشید و از احتمالات بیشتری برای موفقیت برخوردار شوید. همچنین، در نظر داشته باشید که پین بار به تنهایی نمی تواند تضمین کننده یک تغییر روند بازار باشد. لازم است که با استفاده از سایر شاخص ها و تحلیل های فنی دیگر، اطمینان حاصل کنید که ورود به بازار بعد از پین بار احتمالا موفق خواهد بود. به طور کلی، پین بار یک ابزار قدرتمند در تحلیل بازار است که می تواند به شما کمک کند تا بهتر و با دقت بیشتری وارد بازار شوید. با این حال، همیشه لازم است که از سایر شاخص ها و تحلیل های فنی دیگر نیز استفاده کنید تا تصمیمات خود را بر اساس اطلاعات کاملتری بگیرید. همچنین، برای استفاده بهینه از پین بار، می توانید از فریم های زمانی مختلف استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر در یک فریم زمانی کوتاه مانند ۵ دقیقه، پین بار شناسایی کردید، ممکن است در فریم زمانی بلندتر مانند ۱ ساعت، شما نتوانید پین بار را تشخیص دهید. در نتیجه، استفاده از فریم های زمانی مختلف می تواند به شما کمک کند تا بهتر و دقیق تر بازار را تحلیل کنید.

نحوه ورود به معامله با الگوی انگلفینگ

نحوه ورود به معامله با الگوی انگلفینگ تقریبا مشابه ورود با پین بار است.که به سه روش میتوان وارد معامله شد. 1- ورود با تأیید الگوی انگلفینگ: در این روش، بعد از شناسایی الگوی انگلفینگ، منتظر می مانید تا قیمت به سمت شما حرکت کند و به سقف الگو (High) برسد. در این حالت، با ورود به معامله با یک سفارش خرید، به نقطه ورود خود پایبند باشید و سپس با استفاده از یک ستاپ لاس (Stop Loss) چند پیپ به عقب از نقطه ورودتان، محافظت کنید. در صورتی که قیمت به سمت شما نرفت، معامله خود را لغو کنید و منتظر باشید تا الگوی دیگری شناسایی کنید. 2- ورود با تأیید ستونی: در این روش، بعد از شناسایی الگوی انگلفینگ، منتظر می مانید تا قیمت به سمت شما حرکت کند و به سقف الگو (High) برسد. در این حالت، با ورود به معامله با یک سفارش خرید، به نقطه ورود خود پایبند باشید و سپس با استفاده از یک ستاپ لاس (Stop Loss) چند پیپ به عقب از نقطه ورودتان، محافظت کنید. در صورتی که قیمت به سمت شما نرفت، معامله خود را لغو کنید و منتظر باشید تا الگوی دیگری شناسایی کنید. 3- ورود با تأیید دومینانت: در این روش، بعد از شناسایی الگوی انگلفینگ، منتظر می مانید تا قیمت به سمت شما حرکت کند و به سقف الگو (High) برسد. در این حالت، با ورود به معامله با یک سفارش خرید، به نقطه ورود خود پایبند باشید و سپس با استفاده از یک ستاپ لاس (Stop Loss) چند پیپ به عقب از نقطه ورودتان، محافظت کنید. در صورتی که قیمت به سمت شما نرفت، معامله خود را لغو کنید و منتظر باشید تا الگوی دیگری شناسایی کنید. به عبارت ساده تر سه روش ورود به معامله با الگوی انگلفینگ به ترتیب زیر میباشد:

ورود به معامله به صورت غیرحرفه ای

میتوان در زیر کندل انگلفینگ اردر سل استاپ قرار داد. ;)

ورود به معامله به صورت حرفه ای

برای کمتر کردن ریسک حجم را به دو بخش تقسیم کرد و نصف آن را به صورت اردر سل لیمیت قرار داد. :)

ورود به معامله به صورت فوق حرفه ای

حجم را به سه بخش تقسیم کنید. یک بخش به صورت سل استاپ و مابقی دو اردر سل لیمیت در یک سوم و دو سوم کندل انگلفینگ قرار می گیرند. $)
ورود به معامله به صورت فوق حرفه ای
استاپ لاس هم در تصویر بالا ۱۵ پیپ بالاتر از کندل انگلفینگ قرار گرفته است. قطعا می دانید که اگر معامله از نوع بای بود باید هم در buy stop و هم stop loss مقدار اسپرد را نیز اضافه کرد. *ذکر دوباره این نکته ضروریست که عدد ۱۵ پیپ برای تایم فریم یک ساعته و چهار ساعته هست. و اگر در تایم روزانه قصد انجام ترید دارید می توانید به جای ۱۵ از ۲۰ یا ۲۵ استفاده کنید. موفق باشد. جمع بندی بخش ورود و خروج بر اساس الگوی انگلفینگ استاپ لاس یا Stop Loss یکی از مهمترین ابزارهای مدیریت ریسک در بازار سرمایه است. استفاده از این ابزار به شما کمک می کند تا در معاملات خود از خسارات بزرگ جلوگیری کنید و به سود دست یابید. الگوی انگلفینگ یک الگوی قیمتی محبوب در تحلیل تکنیکال است که می تواند به شما در تشخیص نقاط ورود و خروج از بازار کمک کند. الگوی انگلفینگ یک الگوی قیمتی است که اغلب در بازارهای فارکس و سهام استفاده می شود. این الگو شامل دو شمع است که به صورت متوالی قرار می گیرند و شمع دوم باید داخل شمع اول باشد. اگر شمع دوم کمتر از قیمت باز شمع اول باشد، الگوی انگلفینگ بلند است و اگر شمع دوم بیشتر از قیمت باز شمع اول باشد، الگوی انگلفینگ کوتاه است. استاپ لاس بر اساس الگوی انگلفینگ به شما کمک می کند تا در صورت ورود به بازار با الگوی انگلفینگ، خسارت خود را کنترل کنید. برای استفاده از استاپ لاس بر اساس الگوی انگلفینگ، می توانید استاپ لاس خود را در نقطه پایین ترین قیمت شمع دوم در الگوی انگلفینگ بلند قرار دهید و در نقطه بالاترین قیمت شمع دوم در الگوی انگلفینگ کوتاه قرار دهید. این روش به شما کمک می کند تا در صورتی که بازار به سمت شما حرکت کند، خسارت خود را کنترل کنید و در صورتی که بازار به سمت شما حرکت نکند، می توانید با سود خارج شوید. همچنین، می توانید به جای استفاده از استاپ لاس بر اساس الگوی انگلفینگ، از استاپ لاس ثابت استفاده کنید. در این روش، شما یک مقدار خاص برای استاپ لاس خود تعیین می کنید و در هر معامله از همان مقدار استاپ لاس استفاده می کنید. این روش به شما کمک می کند تا خسارت خود را در همه معاملات کنترل کنید و به سود دست یابید. در نهایت، استفاده از استاپ لاس بر اساس الگوی انگلفینگ به شما کمک می کند تا در معاملات خود از خسارات بزرگ جلوگیری کنید و به سود دست یابید. این روش به شما کمک می کند تا با توجه به الگوی قیمتی الگوی انگلفینگ، استاپ لاس خود را در نقطه مناسب قرار دهید و همواره در کنترل خسارت خود باشید.
آواتار سید مهدی حق شناس

سید مهدی حق شناس

من سید مهدی حق شناس هستم و از سال 2008 بصورت حرفه ای در بازارهای مالی مختلف منجمله فارکس فعالیت دارم. خوشحال میشم نظرتون رو در مورد مقالات من در هر مقاله با من به اشتراک بزارین.
اشتراک در
اطلاع از
1 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

تا اینجا عالی بوده انگار دارم یک کتاب مفید میخونم مرسی از محبت شما