ستاپ های معاملاتی پرایس اکشن
دستورات معاملاتی در پرایس اکشن به چند دسته تقسیم می شوند و آخرین مرحله قبل از ورود به معامله به سبک پرایس اکشن بررسی و تشخیص دستورات معاملاتی است. با استفاده از دستورات معاملاتی علاوه بر ورود به معامله میتوان میزان حد سود و حد ضرر را تعیین کرد. به همین دلیل یکی از مهم ترین و کاربردی ترین بخش های آموزشی در آموزش تحلیل پرایس اکشن به این دستورات (setup) اختصاص دارد. گفتیم که دستورات آخرین مرحله قبل از ورود به معامله است پس بهتر است ابتدا مروری به مراحل دیگر ورود به معامله داشته باشیم.۵ مرحله معامله به سبک پرایس اکشن
مرحله اول: یک معامله گر میان مدت که عمده معامله گران در مبحث پرایس اکشن از این دسته هستند ابتدا باید به تایم فریم بالاتر مراجعه کند و براساس سوئینگ ها، قله ها و قعرها سطوح حمایت و مقاومت را شناسایی کند تا در بهترین زمان به معامله ورود کند. ورود به معامله بدون در نظر گرفتن سطوح حمایت و مقاومت یکی بزرگترین اشتباهات معامله گران است. مرحله دوم: پس از شناسایی محدوده حمایت و مقاومت باید روند فعلی بازار شناسایی شود.پیشبینی ما نسبت به روند آینده بازار مستلزم شناخت روند فعلی بازار است.این کار را میتوان به کمک سوئینگ SH و SL انجام داد. مرحله سوم: پس از اینکه روند بازار به طور مثال صعودی را شناسایی کردید باید بدانید این روند چقدر قوی یا ضعیف است.یعنی باید قدرت و ضعف قیمت را شناسایی کنیم تا قیمت معتبر را بیابیم این کار را به کمک عمق، مومنتم (میانگینحرکت آنی)، پروجکشن انجام دهید. مرحله چهارم: در مرحله اول سطوح حمایت و مقاومت را شناسایی کردید و در مرحله قبل قدرت و ضعف روند بررسی شد. میدانیم که یک روند معمولا تا رسیدن به سطح حمایت یا مقاومت بعدی حرکت خواهد کرد اما اگر قدرت روند پایین باشد در واقع روند ضعیف باشد اولین احتمال (احتمال نه یقیین) این است که شاهد یک اصلاح قیمت(پولبک)خواهیم بود و پس از آن روند دوباره تا سطح حمایت یا مقاومت پیش خواهد رفت. پس از اینکه روند به سطوح حمایت و مقاومت رسید باید منتظر باشیم تا رفتار بازار را نسبت به این سطوح ببینیم.ممکن است سطح حمایت یا مقاومت شکسته شود یا روند بازار با لمس سطوح بازگشتی شود. البته در نزدیکی این سطوح میتوان با مراجعه به تایم فریم پایین تر و بررسی قدرت روند به وسیله شتاب بازار، پروجکشن و اکستنشن رفتار بازار را پیشبینی کنیم. مرحله پنجم: در نهایت با توجه به تمام مراحل بالا به یک پیشبینی حرفه ای خواهیم رسید که اگر تمام مراحل را به درستی طی کنیم به احتمال زیاد پیشبینی دقیقی خواهد بود.(رفتار بازار با هیچ ابزار و استراتژی به طور کاملا دقیق قابل پیشبینی نخواهد بود) مرحله ششم: حال نوبت دستورات یا ستاپ های معاملاتی است…دستورات معاملاتی در معامله به سبک پرایس اکشن
دستورات معاملاتی انواع مختلفی دارند که اختصار نام های این دستورات به شکل زیر است:- TST
- BOF
- BPB
- PB
- CPB
ستاپ های TST، BOF و BPB در زمان برخورد قیمت با سطوح حمایت مقاومت اتفاق می افتد.
با سلام و خسته نباشید، به نظرم بهتر می بود که عبارت اصلی هریک از اختصارات مربوط به دستورهای معاملاتی را هم در متن بگنجانید تا بهتر در ذهن خواننده حلاجی شود. من خیلی مشتاق بودم که درک بهتری از این مقاله داشته باشم ولی به این شکل برایم کارساز نبود.
سلام همراه گرامی
تصور بر این هست که شخصی که اقدام به یادگیری پرایس اکشن میتونه با اختصارات و انواع دستورات معاملاتی بصورت کلی آشنایی داره. شما اگر نیاز به این موارد دارید در بخش آموزش 0 تا 100 فارکس بصورت مفصل در مورد این موضوع در مقالات دیگه منتشر کردیم.
یه مطلب رو یه سایت خارجی میذاره یه سایت ایرانی ناقص ترجمش میکنه و 2000 تا سایت ایرانیه دیگه همون رو کپی میکنن.
سلام دوست عزیز خوشحال هستیم که از سایت ما بازدید کردید.
چند نکته رو حتما به یاد داشته باشید:
1: دلیل شباهت مقالات تمامی سایتها بخاطر این نیست که لزوما همه ترجمه کردن بلکه به این دلیل هست که مطالب یک مفهوم رو میخوان برسونن.
2: درسته برخی بخشها ممکن هست ترجمه شده سایت دیگه ای باشه ولی خوب اگر کمی بیشتر به همین پست بعنوان نمونه دقت کنید متوجه میشید که ترجمه محض نیستند.
موفق باشید