خانه | معاملات سوئینگ | تفاوت معاملات اسکالپ و معاملات سویینگ چیست؟

تفاوت معاملات اسکالپ و معاملات سویینگ چیست؟

تفاوت معاملات اسکالپ و معاملات سویینگ چیست؟

تفاوت معاملات اسکالپ و معاملات سویینگ که دو تا از کاربردی‌ترین معاملات فارکس است برای برخی از معامله‌گران سوال است. پیش از این در آموزش فارکس به طور مفصل به هرکدام از این معاملات پرداخته‌ایم اما تاکنون تفاوت معاملات اسکالپ و معاملات سویینگ را بررسی نکرده‌ایم، که موضوع این مقاله است.

بسیاری از افراد در بازارهای سهام مشارکت می کنند. برخی به عنوان سرمایه گذار و برخی دیگر به عنوان معامله گران. سرمایه گذاری با یک دیدگاه بلندمدت (سال ها یا حتی دهه ها) به طول می انجامد. در همین حال، معامله زدن به صورت منظم با هدف کسب سودهای کوچک صورت می گیرد.

یک روش متداول برای متمایز کردن یک معامله‌گر از معامله گر دیگر، بازه زمانی است که یک معامله‌گر پوزیشن را نگه می دارد: بعبارتی واریانسی که می‌تواند از چند ثانیه تا ماه‌ها یا حتی سال‌ها متغیر باشد.

محبوب ترین استراتژی های معاملاتی عبارتند ار معاملات ساعتی، معاملات سویینگ، اسکالپ و معاملات پوزیشن. انتخاب سبکی که متناسب با خلق و خوی معاملاتی شما باشد برای رسیدن به موفقیت در بلندمدت ضروری است. بیایید امروز به تفاوت معاملات اسکالپ و معاملات سویینگ بپردازیم.

تفاوت معاملات اسکالپ و معاملات سویینگ
تفاوت معاملات اسکالپ و معاملات سویینگ

سرفصل ها

  • معاملات اسکالپ و معاملات سویینگ دو مورد از محبوب‌ترین استراتژی‌های سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت هستند که توسط معامله‌گران بکار می‌شوند.
  • اسکالپ عبارتست از انجام صدها معامله در روز که در آن پوزیشن ها بصورت مختصر، گاهی اوقات فقط در حد چند ثانیه باز گذاشته می شوند. به این ترتیب، سود اندک بوده، اما ریسک نیز کاهش می یابد.
  • اسکالپ اغلب به توانایی تحلیلی بالایی نیاز دارد، اگرچه معامله گران نیاز نیست چندان صبوری کنند.
  • در معاملات سویینگ از تحلیل تکنیکال و نمودار خوانی برای دنبال کردن و سود بردن از روند قیمت جفت ارز استفاده می شود. تایم فریم در معاملات سویینگ میان مدت، اغلب از چند روز تا چند هفته است.
  • معامله‌گران سوئینگ ممکن است به اندازه اسکالپرها به تجربه نیاز نداشته باشند، زیرا معاملات سویینگ معمولاً از نظر زمان مورد نیاز برای رصد نمودارها چندان سختگیر نیست.

معاملات اسکالپ چیست؟

استراتژی اسکالپ، جابجایی های جزئی قیمت سهام در روز را هدف قرار می دهد و پوزیشن ها به طور مکرر در طول یک سشن معاملاتی باز و بسته می شوند تا سود ایجاد کنند.

اسکالپ که اغلب به‌عنوان زیرگروهی از تکنیک‌ معاملاتی روزانه طبقه‌بندی می‌شود، عبارتست از گرفتن پوزیشن های متعدد با دوره‌های نگهداری بسیار کوتاه از چند ثانیه تا چند دقیقه. از آنجایی که پوزیشن ها برای دوره‌های کوتاهی نگهداری می‌شوند، سود هر پوزیشن (سود هر معامله) کوچک است.

در نتیجه، اسکالپرها معاملات متعددی را انجام می‌دهند (تا صدها معامله در طول یک روز معاملاتی) تا سود سازی کنند. با توجه به اینکه در استراتژی اسکالپ مدت زمان قرار گرفتن در معرض بازار در هر معامله محدود است همین سبب کاهش ریسک اسکالپر می گردد.

اسکالپرها سریع هستند و به ندرت از الگوی خاصی پیروی می کنند. اسکالپرها در یک معامله فروش می گیرند، و در معامله بعدی خرید می گیرند یا بالعکس. هدف آنها شکار فرصت های کوچک است.

اسکالپرها که معمولاً بیشتر اطراف اسپرد خرید و فروش معامله می زنند، از اسپرد برای سود بردن استفاده می‌کنند. استفاده موفقیت‌آمیز از چنین فرصت‌هایی برای سود گرفتن نسبت به حرکت‌های بزرگ قیمت از نظر آنها بهتر است، زیرا حتی در بازارهای ساید هم شاهد تحرکات جزئی قیمت هستیم.

این مقاله برای شما مفید است:   نقاط قوت و ضعف سویینگ تریدینگ چیست؟

اسکالپرها معمولا نمودارهای بازه های زمانی کوتاه مدت مانند نمودارهای یک دقیقه ای یا نمودارهای پنج دقیقه ای را دنبال می کنند. اسکالپرها همچنین ممکن است از تیک چارت ها (نمودارهای لحظه ای) استفاده کنند. از این نمودارها برای مطالعه پرایس اکشن در معاملات خاص استفاده می شوند.

معاملات اسکالپ
معاملات اسکالپ

اسکالپرها معمولا به دنبال نقدینگی بالا هستند زیرا با توجه به فراوانی و بسامد بالای معامله زدن با چنین سبک معاملاتی سازگازی دارد. این نوع از معامله گران نیاز به دسترسی به داده های دقیق (سیستم مظنه دهی، فید) و همچنین توانایی برای اجرای سریع معاملات دارند. کمیسیون‌های بالا معمولا با توجه با خرید و فروش مکرر سبب کاهش سود می شوند، زیرا هزینه‌های معاملاتی را افزایش می‌دهند، از همین رو عموماً ترجیح بر دسترسی مستقیم به بروکر است.

اسکالپ برای کسانی مناسب است که می توانند وقت خود را بطور کامل به بازار اختصاص دهند، متمرکز بمانند و سریع عمل کنند. گفته می شود که افراد کم طاقت، اسکالپرهای خوبی از آب در می آیند، زیرا معمولا به محض اینکه معامله ای به سود می نشیند، از آن خارج می شوند. اسکالپ مختص کسانی است که می توانند استرس خود را کنترل کنند، سریع تصمیم گیری کرده و بر اساس آن به سرعت عمل کنند.

نکته: تایم فریم انتخابی شما بر اینکه چه سبک معاملاتی برای شما مناسب تر است، تأثیر می گذارد. اسکالپرها صدها پوزیشن در یک روز می گیرند و باید مثل کنه به بازارها بچسبند، در حالی که معامله گران سویینگ معاملات کمتری انجام می دهند و می توانند دفعات کمتری بازار را چک کنند.

بیشتر بخوانید: بروکرهای مورد تایید تجارت فارکس

برای عضویت در کانال تلگرام ما روی آیکن تلگرام کلیک کنید

با عضویت در کانال تلگرام ما قادر خواهید بود تا همواره از آخرین بروزرسانی ها و مطالب تجارت فارکس مطلع باشید

معاملات سویینگ چیست؟

استراتژی معاملات سویینگ عبارتست از شناسایی روند و سپس بازی در درون آن. برای مثال، معامله‌گران سویینگ معمولاً پس از اصلاح یا تثبیت قیمت، سهام دارای روند قوی را انتخاب می‌کنند و پس از شکار مقداری سود از معامله خارج می‌شوند. این روش های خرید و فروش برای درو کردن سود تکرار می شود.

در مواردی که قیمت حمایت را شکسته و به زیر آن می رود، معامله گران به جهت دیگر بازار می روند و فورا فروش می گیرند. در حالت عادی، معامله‌گران سویینگ «پیرو روند» هستند، اگر روند صعودی وجود داشته باشد، خرید می گیرند و اگر روند کلی نزولی باشد، فروش می گیرند. پوزیشن ها در معاملات سویینگ از چند روز تا چند هفته (کوتاه مدت) باز می مانند. گاهی اوقات حتی تا ماه ها (میان مدت) هم ممکن است باز بمانند، اما معمولاً فقط در حد چند روز باز می مانند.

این مقاله برای شما مفید است:   نمودارخوانی معاملات سویینگ | ترسیم و استفاده نمودار سویینگ
معاملات سویینگ
معاملات سویینگ

از نظر تایم فریم، صبر مورد نیاز و بازدهی بالقوه، معاملات سویینگ جایی بین معاملات ساعتی و معاملات روند قرار می گیرد. معامله گران سویینگ از تحلیل تکنیکال و نمودار خوانی استفاده می کنند چرا که پرایس اکشن را نشان می دهد و به آنها کمک می کند تا بتوانند بهترین نقاط ورود و خروج را برای معاملات سودآور پیدا کنند.

این معامله‌گران سطوح مقاومت و حمایت را با استفاده از فیبوناچی اکستنشن و گهگاه با سایر الگوها و اندیکاتور های تکنیکال ترکیب کرده و بررسی می‌کنند. مقداری تلاطم قیمت برای معاملات سویینگ مفید است زیرا با خود فرصت‌هایی را به همراه می آورد. معامله‌گران سویینگ از آنجاییکه بر روی سهام زیادی معامله نمی زنند، هزینه‌های معاملاتی آنها پایین نگه می شوند.

این استراتژی برای کسانی که نمی توانند تمام وقت به بازارها بچسبند و نمودارها را رصد کنند، خوب جواب می دهد و دقیقه به دقیقه رفتار قیمت را پیگیری می کند. معامله گران پاره وقت که شغل دیگری داشته و می خواهند گاه به گاه بازار را رصد کنند، اغلب این استراتژی را انتخاب می کنند.

انجام بررسی های پیش از بازار و پس از بازار برای داشتن معاملات موفقیت آمیز سویینگ بسیار مهم است، مثل صبر که برای خریداران سهام رهگشاست. به همین دلیل، این گونه معاملات برای کسانی که در چنین موقعیت هایی به سرعت مضطرب می شوند مناسب نیست.

تفاوت معاملات اسکالپ و معاملات سویینگ

جدول زیر یک نمای کلی از تفاوت معاملات اسکالپ و معاملات سویینگ ارائه می دهد.

 

اسکالپ سویینگ
بازه زمانی نگه داری چند ثانیه تا دقیقه، هرگز در طول شب باز نیست چند روز تا چند هفته، حتی گاهی ماهها.
تعداد معاملات می تواند صدها معامله در طول روز باشد کم
نمودار نمودار تیک یا نمودارهای 1-5 دقیقه ای نمودارهای روزانه یا هفتگی
ویژگی های معامله گر هوشیاری، بی حوصلگی در اینجا به خوبی جواب می دهد صبر و دقت بیشتری برای درک روندها لازم است
زمان تصمیم گیری سریع نسبتا آرام
استراتژی متوسط خوب
سطح استرس بالا متوسط
حد سود کوچک، چند بار اندک اما بزرگ
رصد نظارت معقول.

به اطلاعات به روز در مورد اخبار و رویدادهای شرکتی نیاز دارد

نظارت مداوم در طول سشن معاملاتی
مناسب بودن برای معامله گران تازه کار خیر مناسب برای همه، از مبتدی تا متوسط و پیشرفته

 

 

هر سبک معاملاتی مجموعه ای از ریسک ها و پاداش های خود را دارد. هیچ “استراتژی بی نقصی” وجود ندارد که برای همه معامله گران مناسب باشد، و بهترین راه را برای انتخاب یک استراتژی معاملاتی نگاه به مهارت، خلق و خو، مدت زمانی که می توانید به بازار اختصاص دهید، اندازه حساب، تجربه در فارکس، و تحمل ریسک پذیری خود است.

آیا معاملات سویینگ برای مبتدیان خوب است؟

معاملات سویینگ اغلب برای مبتدیان در مقایسه با معاملات اسکالپ یا معاملات ساعتی بهتر در نظر گرفته می شود. معاملات سویینگ به مهارت و تخصص کمتری نیاز دارد. علاوه بر این، معاملات سویینگ معمولاً به زمان کمتری نیز نیاز دارد زیرا نیازی به مشارکت فعال معامله‌گر برای رصد پوزیشن‌ها ندارد.

چرا معاملات سویینگ بهتر از معاملات اسکالپ است؟

معاملات سویینگ این مزیت را دارد که معمولاً نسبت به معاملات اسکالپ هزینه کمتری دارد. معاملات سویینگ نیاز به ارسال سفارش کمتری دارد، بنابراین معامله گران اغلب هزینه های معاملاتی کمتری را متحمل می شوند. پوزیشن های معاملاتی سویینگ نیز می‌توانند در طول چندین روز اجرا شوند، بنابراین معامله‌گر اغلب نیازی به نظارت مستمر بر پوزیشن های خود ندارد.

اگرچه موفقیت در معاملات سویینگ همیشه تضمینی نیست، اما اغلب سود در حجم کمی از معاملات حاصل می شود. بنابراین، معامله‌گران سویینگ معمولاً می‌توانند مقدار نسبتاً مشابهی با معامله‌گران اسکالپ سود کسب کنند، اما به فعالیت کمتری نیاز دارند و در هر معامله نیز سود بیشتری می زنند.

چگونه معاملات اسکالپ بهتر از معاملات سویینگ است؟

معاملات اسکالپ نیاز به صبور بودن ندارد. یک سرمایه گذار ممکن است در عرض یک دقیقه پس از خرید زدن روی جفت ارز آن را به فروش برساند. برخی از معامله گران با بستن همه پوزیشن ها در پایان روز احساس راحتی و آرامش می کنند و برخی معامله گران ممکن است این سبک سرمایه گذاری را هیجان انگیزتر بدانند.

از آنجا که حاشیه سود در هر معامله در معامله اسکالپ بسیار کمتر است، اسکالپرها اغلب ضرر های بزرگ ناشی از یک معامله یا یک پوزیشن را متحمل نمی شوند. معامله گران سویینگ اغلب از ذهنیت “یا رومی روم یا زنگی زنگ” استفاده می کنند، اما معاملات اسکالپ شامل صدها معامله کوچک است که ممکن است به این راحتی ها تبدیل به ضررهای بزرگ نشوند.

چه نوع معاملاتی سودآورتر است؟

سرمایه گذاران اغلب به اجرای سبک معاملاتی روی می آورند که به بهترین وجه با سلیقه آنها مطابقت داشته باشد. معامله‌گران صبور و بی‌تجربه که علاقه‌ای به رصد مداوم نمودارهای قیمتی ندارند، احتمالاً معاملات سویینگ موفقی خواهند داشت. در همین حال، سرمایه‌گذارانی که اقدام کردن سریع‌تر را ترجیح می‌دهند و سرمایه بیشتری برای واریز به جساب معاملاتی خود دارند، یا توانایی‌های تحلیلی بیشتری دارند، ممکن است برای معاملات اسکالپ مناسب‌ تر باشند.

برای امرار معاش، معاملات سویینگ بهتر است یا اسکالپ؟

بله، هر دو سبک معاملاتی را می توان به صورت تمام وقت انجام داد، و می توان با استفاده از معاملات سویینگ یا معاملات اسکالپ هزینه های امرار معاش را درآورد.

سخن پایانی

ما مقایسه را انجام دادیم و تفاوت معاملات اسکالپ و معاملات سویینگ را بررسی کردیم اما بهترین نوع معاملات برای هر معامله‎‌گر بستگی به ویژگی‌های معامله‌گر و شرایط او دارد. ممکن است معاملات اسکالپ یک معامله‌گر را تبدیل به یک سرمایه دار و یک سرمایه دار را تبدیل به یک معامله‌گر بدون سرمایه کند.

پیش از اینکه به دنبال تفاوت معاملات اسکالپ و معاملات سویینگ یا هر نوع معاملات دیگری باشد به دنبال شناخت تفاوت خود با دیگر معامله‌گران باشید و مطمئن شوید شما چه می‌خواهید. موفقیت در بازار فارکس وابسته به شناخت صحیح از خود است.

منبع این مقاله: اینوست پدیا

امتیاز از نظر شما
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
عناوین مطالب
اسکرول به بالا