بهترین روش برای یادگیری تحلیل تکنیکال

تاریخ آخرین بروزرسانی: 23 مارس 2023
یادگیری تحلیل تکنیکال تنها به نمودارخوانی و شناسایی الگوها خلاصه نمی‌شود بلکه جنبه‌هایی از اقتصاد رفتاری و مدیریت ریسک را نیز در بر می‌گیرد، به همین دلیل است که یادگیری تحلیل تکنیکال مبحثی بسیار گسترده و زمان بر است. اما خبر خوب این است که با تمام گستردگی این مبحث تسلط و یادگیری تحلیل تکنیکال برای هر معامله‌گری امکان پذیر است نیاز به امکانات، تحصیلات یا هر چیز دیگری ندارد و می‌توانید به راحتی با صرف کمی توجه و زمان بر آن مسلط شوید.

بهترین روش برای یادگیری تحلیل تکنیکال

علاوه بر الگوها و اندیکاتور های تکنیکال، تحلیل تکنیکال شامل مطالعه موضوعات گسترده ای نظیر اقتصاد رفتاری و مدیریت ریسک نیز می شود. هدف تحلیل تکنیکال معمولاً شناسایی فرصت ‌های معاملاتی و سرمایه‌گذاری بر روی آنها با استفاده از یک رویکرد منضبط و مبتنی بر قوانین است که بازده بلند مدت تعدیل شده بر اساس ریسک را به حداکثر می ‌رساند. سرفصل‌ها
  • یادگیری تحلیل تکنیکال شامل مطالعه نمودارها و الگوها است، اما می تواند جنبه هایی از اقتصاد رفتاری و مدیریت ریسک را نیز شامل شود.
  • معامله گران مبتدی می‌توانند برای آشنایی با تحلیل تکنیکال به کتاب ها و دوره های آموزشی آنلاین مراجعه کنند.
  • بسیاری از دوره‌های معاملاتی آنلاین نتایج شگفت انگیزی را وعده می‌دهند و از تاکتیک‌ های فروش استفاده می‌کنند، اما در ادامه نتایج وعده داده شده را به دست نمی آورند.
  • معاملات شبیه سازی شده یا دمو می تواند به معامله گران کمک کند تا ببینند اندیکاتور های تکنیکال در بازارها چگونه جواب می دهند.

گام اول یادگیری تحلیل تکنیکال

اولین گام در یادگیری تحلیل تکنیکال، به دست آوردن یک درک پایه از مفاهیم اصلی است که از طریق خواندن کتاب، گذراندن دوره های آنلاین یا آفلاین، یا مطالعه وب سایت های آموزشی که این موضوعات را پوشش می دهند، انجام می شود. بسیاری از این منابع رایگان هستند، اما برخی از مربیان، مشاوران یا دوره های آموزشی هزینه ای را نیز دریافت می کنند. کتاب‌ های بی ‌شماری در باب معاملات تالیف شده‌اند و برخی از آن‌ها در مورد یادگیری تحلیل تکنیکال واقعا هم جواب داده اند. برخی از آنها برای معامله‌گران تازه‌کار واقعا معرکه هستند. بسیاری از دوره ها نیز به صورت آنلاین و آفلاین در دسترس هستند، از جمله تحلیل های آموزش تکنیکال ما در تجارت فارکس.. نکته مهم این است که بسیاری از دوره های آنلاین نتایج شگفت انگیزی را وعده می دهند و از تاکتیک های فروش استفاده می کنند، اما معامله گر را به نتایج وعده داده شده نمی رسانند. معامله گران تازه کار بهتر است از دوره هایی که به بازده های غیر واقعی خود می بالند اجتناب کنند و در عوض، به دنبال مربیانی باشند که اصول صحیح تحلیل تکنیکال را آموزش می دهند. بسیاری از معامله گران به مرور سیستم ها و تکنیک های معاملاتی خود را طراحی می دهند. به هر حال، شرکت‌ هایی که سیستم ‌های معاملاتی «از پیش طراحی شده» را به بازار ارائه می‌کنند و وعده می دهند که این سیستم ها سود ثابتی را به همراه دارند، اگر واقعاً سودآور بودند، احتمالاً آنها را نمی‌ فروختند! (نقشه گنج را برای خودشان نگه می داشتند). بسیاری از وب سایت ها هستند که یک پوشش کلی از مفاهیم تحلیل تکنیکال را (بدون اخذ هیچ هزینه ای) ارائه می کنند، مانند استراتژی های تحلیل تکنیکال تجارت فارکس برای مبتدیان، که می توانند نقطه شروع خوبی برای معامله گران علاقمند باشند.
یادگیری تحلیل تکنیکال

یادگیری تحلیل تکنیکال

تمرین کنید و مهارت های معاملاتی خود را توسعه دهید.

پس از یادگیری تحلیل تکنیکال و چم و خم آن، گام بعدی این است که اصول و مبانی تحلیل تکنیکال را از این دوره ها برگرفته و بصورت عملی آنها را از طریق بک تست یا معاملات دمو به کار بندید. معامله‌گرانی که سیستم ‌های معاملاتی خودکار طراحی می کنند، می‌توانند از بک تست استفاده کنند تا ببینند مجموعه ‌ای از قوانین با استفاده از داده ‌های قیمتی چگونه عمل می‌کنند. به عنوان مثال، یک معامله گر ممکن است یک استراتژی کراس میانگین متحرک طراحی کند که هنگامی که میانگین متحرک کوتاه مدت از روی میانگین متحرک بلند مدت عبور می کند، سیگنال خرید می دهد و بالعکس. سپس معامله‌گر می‌تواند سیستم را تست کند تا ببیند این سیستم در چند سال گذشته چگونه عمل کرده است. باید به خاطر داشته باشید که سیستم های معاملاتی که بازده های قانع کننده ای را با استفاده از داده های قیمتی بدست می دهند، تضمینی برای عملکرد خوب در بازارهای واقعی نیستند. در واقع، سیستم ‌های معاملاتی پیچیده هم حتی می‌توانند در سوابق قیمتی و بر روی نمودار عملکرد عالی را نشان دهند، اما در آینده چنین عملکرد خوبی را نشان ندهند. بهترین سیستم ‌های معاملاتی از مجموعه ‌ای از قوانین ساده استفاده می کنند که سودآوری دارند و باید بقدری انعطاف‌پذیر باشند تا هم در گذشته و هم در آینده بتوانند عملکرد خوبی داشته باشند. معامله گرانی که بدون سیستم معاملاتی خودکار معاملات خود را انجام می دهند، بهتر است معاملات دمو را برای اصلاح و میزان کردن دقیق مهارت های خود در نظر بگیرند. مهم است که عملکرد این معاملات را به دقت ثبت و رصد کنید تا به طور واقع گرایانه تعیین کنید که این استراتژی ها در طول زمان چقدر موفق هستند، و آنها را در یک بازه زمانی تقریبا طولانی اجرا کنید. شرکت های کارگزاری و سایر شرکت های مرتبط با امور مالی انواع مختلفی از پلتفرم ها و حساب های دمو را ارائه می دهند که به معامله گران اجازه می دهد تا بتوانند سیستم های معاملاتی خودکار خود را طراحی و تست کنند.
سیستم‌‌های خودکار تحلیل تکنیکال

سیستم‌‌های خودکار تحلیل تکنیکال

تحلیل تکنیکال چیست؟

در بازارهای مالی، یادگیری تحلیل تکنیکال شامل مطالعه اقتصاد رفتاری، مدیریت ریسک و روندها است. از همه آنها می توان در معاملات بخوبی استفاده کرد. تحلیل تکنیکال عبارتست از استفاده از پرایس اکشن برای پیش بینی نوسانات آتی سهام.

تحلیل تکنیکال برای چه مواردی استفاده می شود؟

معامله گران از نمودارهای تکنیکال برای ارزیابی نقاط قوت و ضعف سهام، پرایس اکشن، روندها و حجم معاملات استفاده می کنند. از این رهگذر، معامله گران می توانند نوسانات سهام (معمولاً در کوتاه مدت) را پیش بینی کنند. [elementor-template id="52272"]

سخن پایانی

بهترین راهکار برای یادگیری تحلیل تکنیکال این است که درک کاملی از اصول و مبانی به دست آورید و سپس آن دانش را از طریق بک تست یا معاملات دمو به کار بندید. به لطف فناوری در دسترس امروز، بسیاری از بروکرها و وب سایت ها پلتفرم های الکترونیکی را ارائه می دهند که معاملات دمو یا شبیه سازی شده با بازارهای واقعی است. هر چند هیچ میانبری برای رسدن به موفقیت در فارکس وجود ندارد، اما معامله‌گران علاقمند می‌توانند دانش پایه خود را تقویت کنند و به مرور شم (حس) نسبت به بازار پیدا کنند اینگونه می توانند در معاملات دست بالا را داشته باشند. منبع این مقاله: اینوست پدیا
آواتار سپیده خوشرو

سپیده خوشرو

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها