بهترین سبک ترید و سبک معاملاتی فارکس کدام است؟

تاریخ آخرین بروزرسانی: 30 سپتامبر 2024

بهترین سبک معاملاتی فارکس کدام است و چرا؟این سوالی است که همه تریدرها در ابتدای کار در بازار فارکس از خود یا دیگران میپرسند اما جواب دقیقی پیدا نمی کنند.

عدم پاسخگویی به این سوال به این دلیل نیست که کسی هنوز شاه کلید موفقیت در بازار فارکس را پیدا نکرده است.بلکه به این دلیل است که پاسخ به این سوال برای همه تریدرها یکسان نیست.

دقیقا همانطور که یک تریدینگ پلن برای همه تریدرها مناسب نیست یک سبک معاملاتی نیز برای همه تریدرها مناسب نیست.درست است اختلاف سلیقه و شرایط تریدرها باعث می شود که برای هرکس یک سبک بهتر از دیگری باشد.

این آموزش از سلسله جلسات دوره مجازی آموزشی است. برای دسترسی به تمامی تجلسات روی عبارت آموزش فارکس کلیک کنید.

سبک معاملاتی فارکس
سبک معاملاتی فارکس
5/5 - (7 امتیاز)

سبک معاملاتی فارکس چیست؟

همه معامله گران در بازار فارکس در یک ساعت با یک میزان سرمایه با یک حد ریسک معامله نمیکنند.بازار فارکس بازار انعطاف پذیری است و هرکس با هر میزان زمان و سرمایه میتواند در این بازار فعالیت کند.

به طور کلی معاملات فارکس با توجه به شرایط و اهداف سودآوری تریدرها به چند دسته تقسیم می شود. که به عنوان سبک های معاملاتی شناخته می شوند.

توجه کنید که این با انتخاب استراتژی معاملاتی متفاوت است در استراتژی معاملاتی شما تصمیم میگیرید. چگونه نقطه ورود به معامله را پیدا کنید.آیا انقدر به بازار مسلط هستید که چارت با شما حرف بزند یا نیاز به

استفاده از ابزارهای کمکی مثل اندیکاتور ها اکسپرت دارید؟. میخواهید نقطه ورود به معامله را با رسم ابزار فیبوناچی پیدا کنید یا به چنگال اندروز اعتقاد بیشتری دارید؟

این ها استراتژی هستند اما سبک معاملاتی تعیین میکند چقدر سرمایه نیاز دارید چقدر باید در بازار فارکس. زمان صرف کنید و در چه بازه زمانی به سود آوری میرسید.

انواع سبک معاملاتی در بازار فارکس

هدف از معاملات فارکس کسب سود است و نسبت به دیگر روش های سودآوری دارای مزایایی است.یکی از روش های سودآوری سرمایه گذاری است که میتوان در بازارهای متفاوتی سرمایه گذاری کرد.

اماسرمایه‌گذاری بلندمدت بیشتر از طریق خرید سهام، صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک و ETF ها انجام می‌شوند.این سرمایه گذاران پس از سرمایه گذاری باید چشم بر نوسانات کوتاه مدت ببندند و به آینده امیدوار باشند

در زمان بازنشستگی بتوانند روی سود سرمایه گذاری بلند مدت حساب کنند.درست است که در بلند مدت سرمایه افزایش پیدا میکند و ترکیب آن با با اثر سود مرکب که از سود نقدی

سهام یا سود پرداختی صندوق‌ها بدست آمده افزایش خواهند یافت اما درآمد محسوب نمی شود.سرمایه گذاری در بازار مالی فارکس این امکان را به شما می دهد که خودتان تعیین کنید

میخواهید در چه بازه زمانی سود کنید و هدف شما از سرمایه گذاری در فارکس برای. چه مدت است.حتی این امکان وجود دارد که از کمترین نوسانات بازار نیز سود ببرید.

کافی است پیشبینی صحیحی از روند بازار داشته باشید وارد معامله شوید و پس از. چند دقیقه با بستن معامله سود کنید.

بازه زمانی خرید و فروش، متناسب با سبک معامله‌گری می‌تواند از چند ثانیه تا چندماه باشد. اما اینکه بهترین سبک معاملاتی فارکس و بهترین دوره زمانی معاملات برای شما کدام است بستگی به خودتان دارد.

در جدول زیر می‌توانید ۴ سبک اصلی تریدینگ و دوره‌های زمانی هرکدام را مشاهده کنید:

انواع تریدینگ و دوره زمانی آن ها
انواع تریدینگ و دوره زمانی آن ها

پوزیشن تریدینگ (Position Trading)

پوزیشن تریدینگ دارای طولانی ترین دوره زمانی است و در تایم فریم های هفتگی یا ماهانه انجام میشود. از نظر طول دوره زمانی این نوع سبک معاملاتی را میتوان به سرمایه گذاری تشبیه کرد با این تفاوت که

در سرمایه گذاری فقط از صعود بازار هدف سود می برید ولی از سرمایه گذاری به روش پوزیشن تریدینگ. در فارکس میتوانید از افت بازار نیز سود کنید.

همانند سرمایه گذاری در این روش باید نوسانات کوچک بازار را نادیده بگیرید و با استفاده از تحلیل تکنیکال. و فاندامنتال چشم به آینده بلند مدت بازار داشته باشید.

بدیهی است که این سبک معاملاتی فارکس سرمایه بیشتری را میطلبد تا در نوسانات کوتاه مدت از بازار. خارج نشوید و بتوانید به هدف بلند مدت دستیابید.

پوزیشن تریدینگ Trading position
پوزیشن تریدینگ Trading position

سوئینگ تریدینگ (Swing Trading)

سوئینگ تریدینگ یکی از سبک های میان مدت معاملاتی است و معمولا در تایم فریم های روزانه. تا هفتگی انجام می شود.سوئینگ تریدرها متکی به تحلیل تکنیکال هستند و معمولا توجهی به

تحلیل فاندامنتال بازار ندارند. معامله گران در این روش زمان بیشتری را صرف تحلیل بازار میکنند اما چون پس از ورود به معامله

با تعیین حد سود و ضرر هدف خود از ورود به معامله را تعیین میکنند نیاز به بررسی مداوم بازار. ندارند پس برای افرادی مناسب است که نمیتوانند دسترسی مدام به بازار و مانیتورنیگ داشته باشند.

با تنظیم حجم معاملات(لات) میتوانید با سرمایه کمتر نیز با این سبک معاملاتی معامله کرد اما. چون از دسته معاملات میان مدت است بهتر است با سرمایه خیلی کم به این روش معامله نکنید.

سوئینگ تریدینگ (Swing Trading)
سوئینگ تریدینگ (Swing Trading)

معاملات روزانه (Day Trading)

همانطور که از نام این سبک معالاتی پیداست معاملات در این روش نباید بیشتر از یک روز باز بماند. پس بدیهی است که تایم فریم معاملاتی برای معاملات روزانه بین ۳۰ دقیقه تا ۴ ساعت است

تا تریدر بتواند هم دید خوبی نسبت به بازار داشته باشد هم طی چند کندل معاملاتی بتواند. پوزیشن خود را در یک روز ببندد.

تحلیل تکنیکال اصلی ترین روش تحلیل برای معاملات روزانه است و نمودارهای چنددقیقه‌ای. برای یافتن نقاط ورود و خروج مناسب بکار می‌رود.

تحرکات بزرگ گذشته بازار صرفا برای تحلیل تکنیکال و تعیین سطوح حمایت و مقاومت کاربرد دارد. اما پیشبینی تحرکات بزرگ آینده بازار هیچ نقشی در این نوع معامله گری ندارد.

معامله کردن به سبک معاملات روزانه یک شغل تمام وقت است زیرا برای کاهش حد ریسک در. این سبک باید زمان زیادی را صرف تحلیل و ورود درست به معامله کرد و پس از ورود به معامله هر نوسانی

در بازار برای یافتن نقطه خروج از بازار اهمیت ویژه ای دارد.تعیین حد سود (take profit )، حد ضرر (stop loss) در معاملات روزانه اهمیت ویژه ای دارد

زیرا اگر به زمان خروج پایبند نباشید نمیتوانید معامله را طی یک روز پایان دهید و تحلیل شما. مناسب معامله میان مدت یا کوتاه مدت نبوده است و از اینجا به بعد موفقیت شما شانسی است.

این روش معاملاتی ریسک نسبتا بالایی دارد و همانطور که گفتیم نیاز به مانیتورنیگ دائم بازار دارد. بدترین اتفاقی که میتواند برای یک معامله گر روزانه بیفتد قطعی اینترنت یا از کار افتادن سیستم. است پس هر روز قبل از معامله تجهیزات خود را بررسی کنید.

اسکالپ تریدینگ (Scalp Trading)

اسکالپ تریدینگ کوتاه ترین سبک معاملاتی است به همین دلیل یک سبک معامله‌گری بسیار فعالانه. می باشد که شامل خرید و فروش مداوم در یک دوره معاملاتی است.

اسکالپر ها در کوتاه ترین دوره زمانی از کوچک ترین نوسانات بازار در جهت دست یابی به سودهای کم. استفاده میکنند پس برای افزایش سود تعداد معاملات زیادی در روز انجام می دهند.

یک اسکلپر ممکن است در یک روز تا صد معامله را ببندد و بسیار مهم است که اکثر این معاملات با سود بسته شود. بار روانی این نوع معاملات بسیار زیاد است و نیاز به سرعت زیادی برای ورود به معاملات دارد و همین

دلایل حد ریسک اسکالپر را به شدت بالا می برد.اگر توان از دست دادن سرمایه خود را ندارید وارد این نوع سبک معامله نشوید.

یک اسکلپر در برخی معاملات خود باید فول مارجین وارد شود تا در نوسان اندک سود بیشتری ببرد. و همین گاهی باعث از دست دادن کل سرمایه می شود.

به دلیل تعداد زیاد معاملات، اسکالپ تریدرها به دنبال کارمزد بسیار پایین برای معاملات می‌گردند. زیرا در صورتی که کارمزد معاملات بالا باشد، سودهای آنها حتی ممکن است کفاف کارمزد معاملاتی را نیز ندهد پس پیدا کردن بروکر مناسب اسکلپ بسیار بسیار مهم است.

اسکالپ تریدینگ (Scalp Trading)
اسکالپ تریدینگ (Scalp Trading)

بهترین سبک معاملاتی فارکس کدام است؟

۸ میلیارد نفر در سراسر جهان وجود دارند که هیچ کدام شبیه هم نیستند حتی دوقلوهای همسان اثر انگشت متفاوتی دارند. هرکس ظاهر،شخصیت،مشخصات و سلایق متفاوتی دارند و به چیزهای مختلفی علاقه مند هستند

و جالب اینجاست که هرکس به شدت معتقد است سبک زندگیش از دیگری بهتر است. در مورد معامله گران فارکس هم همین است،شخصیت متفاوت معامله گران باعث نوع

معاملات متفاوتی می شود و دقیقا بازهم هرکس معتقد است خودش سبک بهتری دارد. ما نمیتوانیم به شما بگوییم بهترین سبک معاملاتی فارکس کدام است اما میتوانیم مزایا و معایب

هر کدام را براساس تجربه خود و دیگر تحلیل گران بگوییم تا بهترین انتخاب را داشته باشید. بهترین سبک معاملاتی فارکس همان سبکی است که با روحیات و امکانات شما همخوانی داشته باشد.

بازار فارکس برای هر روحیه و هر امکاناتی میتواند سودآور باشد به شرطی که خودتان را بشناسیذ. باید بدانید اگر ریسک پذیر نیستید معاملات روزانه بار روانی سنگینی برای شما دارد و معاملات اسکالپ

اصلا به هیچ عنوان مناسب شما نیست. اگر سرمایه شما کم است در پوزیشن تریدینگ یا سوئینگ تریدینگ به هیچ جا نخواهید رسید

و قبل از رسیدن به هدف به دلیل کمبود سرمایه از معامله خارج خواهید شد. انتخاب بهترین سبک معالاتی فارکس که مناسب شخصیت شما باشد قدم اول است و کسب

مهارت و انتخاب صحیح استراتژی معاملاتی که مناسب با سبک معاملات باشد قدم بعدی... هر سبکی که انتخاب میکنید مناسب با همان سبک آموزش فارکس را دنبال کنید تا مهارت هایخود را افزایش دهید.

سوالات متدوال
سوالات متدوال

سوالات متداول:

سوال:بهترین سبک معاملاتی فارکس برای تریدر ایرانی کدام است؟

جواب:بهترین سبک معاملاتی برای هر تریدر سبکی است که با روحیات،شرایط و امکانات تریدر هماهنگ باشد

و بار روانی تریدر را در معالات فارکس کاهش دهد.

سوال:اسکالپ تریدینگ مناسب کدام تریدرهاست؟

جواب:این سبک مناسب تریدرهایی است که میتوانند به صورت تمام وقت به معامله گری در فارکس بپردازند و تحمل حد ریسک بالایی دارند.

سوال:پوزیشن و سوئینگ تریدینگ مناسب کدام تریدهاست؟

جواب:این دو سبک معامله گری نیاز به سرمایه بیشتری دارد تا جوابگوی نوسانات بازار در بلند مدت باشد

و نیاز به مانیتورینگ و بررسی مداوم بازار ندارد.اگر به دنبال سرمایه گذاری بلند مدت بدون صرف زمان زیاد

هستید این سبک مناسب شماست.

سوال:معاملات روزانه در چه تایم فریمی انجام می شود؟

جواب:در معاملات روزانه نباید پوزیشن بازی برای روز کاری بعد باقی بماند پس تایم فریم به صورت انتخاب شود

که بتوانید معاملات را در یک روز ببندید.معمولا تایم ۳۰ دقیقه تا ۴ ساعته مناسب این نوع معامله گری است.

آواتار سید مهدی حق شناس

سید مهدی حق شناس

من سید مهدی حق شناس هستم و از سال 2008 بصورت حرفه ای در بازارهای مالی مختلف منجمله فارکس فعالیت دارم. خوشحال میشم نظرتون رو در مورد مقالات من در هر مقاله با من به اشتراک بزارین.
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها