بریک اوت چیست؟ چگونه در بریک اوت معامله کنیم؟

تاریخ آخرین بروزرسانی: 26 مارس 2023
بریک اوت به زمانی اشاره دارد که قیمت یک دارایی به بالای یک ناحیه مقاومت حرکت می کند یا به زیر ناحیه حمایت حرکت می کند. بریک اوت نشان‌ دهنده پتانسیل روند گرفتن قیمت در جهت شکست است. به عنوان مثال، یک شکست از بالا در یک الگو می تواند نشان دهد که قیمت شروع به بالاتر رفتن خواهد کرد. شکست هایی که با حجم بالا (نسبت به حجم معمول) رخ می دهند، اعتبار بیشتری دارند که به این معنی است که قیمت به احتمال زیاد در همان جهت حرکت می کند. برای درک کامل بریک اوت نیاز است به خوبی با شناسایی روند بازار، رسم خط روند و ناحیه حمایت و مقاومت آشنا باشید. برای آشنایی بیشتر می‌توانید به صفحه آموزش فارکس 0 تا 100 بروید و مقاله‌های مربوط را مطالعه کنید. معاملات بریک اوت بوسیله سرمایه گذاران فعال برای گرفتن پوزیشن در مراحل شروع شکل گیری یک روند بکار گرفته می شود. به طور کلی، این استراتژی می‌تواند نقطه شروعی برای نوسانات بزرگ قیمت و افزایش تلاطم قیمت باشد. در صورت مدیریت صحیح ریسک، ریسک پوزیشن را می تواند بسیار محدود کند. در طول این مقاله، شما را با آناتومی این روش معاملاتی آشنا خواهیم کرد و چند ایده برای مدیریت بهتر این سبک معاملاتی نیز ارائه می‌کنیم. سر فصل‌ها
  • یک شکست زمانی رخ می دهد که قیمت به بالای سطح مقاومت یا به پایین سطح حمایت حرکت می کند.
  • شکست ها می توانند فرضی باشند زیرا همه معامله گران سطوح حمایت و مقاومت را به یک شکل تشخیص نمی دهند یا از آنها استفاده نمی کنند.
  • بریک اوت یا شکست یک فرصت معاملاتی احتمالی را فراهم می اورد. شکست از سمت بالا به معامله گران سیگنال می دهد که بهتر است، پوزیشن خرید بگیرند یا پوزیشن فروش خود را ببندند. شکست از پایین به معامله‌گران سیگنال می‌دهد که بهتر است پوزیشن های فروش بگیرند یا پوزیشن خرید خود را ببندند.
  • برک اوت ‌های با حجم نسبتاً بالا، اعتبار و علاقه بازار به آنها را نشان می‌دهد، و بنابراین احتمال ادامه یافتن حرکت قیمت در جهت شکست بیشتر است.
  • شکست در حجم نسبتا پایین بیشتر مستعد فیک و اشتباه بودن است، بنابراین در چنین حالتی احتمال کمتری وجود دارد که قیمت در جهت شکست ادامه یابد.
  • بریک اوت یک فرصت معاملاتی است که زمانی رخ می دهد که قیمت دارایی با افزایش حجم به بالای سطح مقاومت حرکت کند یا به زیر سطح حمایت حرکت کند.
  • اولین گام در معاملات بریک اوت، شناسایی الگوهای روند قیمتی به همراه سطوح حمایت و مقاومت به منظور بدست اوردن نقاط ورود و خروج احتمالی است.
  • هنگامی که روی استراتژی بریک اوت پوزیشن گرفتید، بدانید چه زمانی باید جلوی ضررهای خود را بگیرید و در صورت فیک بودن شکست یا بریک اوت، اوضاع را دوباره ارزیابی کنید.
  • همچون هر استراتژی معاملاتی تکنیکالی، اجازه ندهید احساسات شما را تحت تاثیر قرار دهند. به برنامه خود پایبند باشید و بدانید چه زمانی وارد و خارج شوید.
بریک اوت

بریک اوت

برک اوت به شما چه می گوید؟

شکست ها به این دلیل رخ می دهد که قیمت مدتی است در زیر سطح مقاومت یا بالاتر از سطح حمایت بازی کرده و اکنون تحت فشار است. سطح مقاومت یا حمایت به یک خط قرمز تبدیل می شود که بسیاری از معامله گران از آن برای تعیین نقاط ورود یا سطوح حد ضرر استفاده می کنند. هنگامی که قیمت سطح حمایت یا مقاومت را می شکند و از آن رد می شود، معامله گرانی که منتظر شکست بوده اند، وارد بازار می شوند و آنهایی که دوست نداشتند قیمت بشکند، از پوزیشن های خود خارج می شوند تا از ضررهای بیشتر جلوگیری شود. این هجوم معامله گران و افزایش فعالیت اغلب باعث افزایش حجم معاملات می شود که نشان می دهد بسیاری از معامله گران به این سطح شکست علاقه مند بودند. حجم بالاتر از حد متوسط به تایید شدن شکست کمک می کند. اگر حجم کمی در شکست وجود داشته باشد، ممکن است سطح برای بسیاری از معامله گران مهم نبوده باشد، یا معامله گران احساس نمی کنند که وقتش است نزدیک به این سطح پوزیشن بگیرند. این شکست های کم حجم احتمال اینکه عمل نکنند و جواب ندهند بیشتر است. در صورت شکست از بالا، اگر شکست جواب ندهد، قیمت به زیر مقاومت باز می گردد. در مورد شکست نزولی، اگر شکست جواب ندهد و عمل نکند، قیمت به بالاتر از سطح حمایتی که به زیر آن شکسته بود، افزایش می یابد. برک اوت ‌ها معمولاً با بازه های رنج یا سایر الگوهای نموداری، از جمله مثلث‌ ها، پرچم‌ ها، گوه ‌ها و سر و شانه ‌ها مرتبط هستند. این الگوها زمانی شکل می‌گیرند که قیمت به صورت مشخصی حرکت می‌کند که منجر به سطوح حمایت و/یا مقاومت کاملاً تعریف شده ای می گردد. معامله ‌گران سپس این سطوح را برای شکست‌های احتمالی رصد می‌کنند. آنها ممکن است در صورت شکسته شدن سطح مقاومت و رفتن قیمت به بالای آن، پوزیشن های خرید بگیرند یا از پوزیشن های فروش خود خارج شوند، یا اگر قیمت سطح حمایت را شکسته و به زیر آن رود، ممکن است پوزیشن های فروش خود را فعال کنند یا از پوزیشن های خرید خود خارج شوند. [elementor-template id="52272"] حتی پس از وقوع شکست با حجم بالا، قیمت اغلب (نه همیشه) قبل از حرکت دوباره در جهت شکست، به نقطه شکست باز می گردد. دلیل آن این است که معامله‌گران کوتاه ‌مدت معمولاً شکست اولیه را می‌خرند، اما پس از آن سعی می‌کنند خیلی سریع برای حفظ سود، پوزیشن خود را ببندند. این فروش باعث می شود که قیمت به طور موقت به نقطه شکست برگردد. اگر شکست معتبر و درست باشد، قیمت باید در جهت شکست حرکت کند. اگر چنین نشد، شکست فیک و جعلی بوده است. معامله‌گرانی که از شکست‌ ها برای گرفتن پوزیشن استفاده می ‌کنند، معمولاً در صورت درست نبودن شکست، از سفارشات حد ضرر استفاده می‌کنند. در مورد خرید گرفتن در پی یک شکست صعودی، حد ضرر معمولاً درست زیر سطح مقاومت قرار می گیرد. در صورت فروش گرفتن در پی یک شکست نزولی، حد ضرر معمولاً درست بالای سطح حمایتی که شکسته شده است قرار می گیرد.

بریک اوت چیست؟

شکست یا بریک اوت، خروج قیمت از یک سطح حمایت یا مقاومت تعریف شده همراه با افزایش حجم است. معامله گر شکست یا بریک اوت، پس از شکسته شدن قیمت از سطح مقاومت وارد پوزیشن خرید و پس از شکسته شدن قیمت به زیر سطح حمایت، وارد یک پوزیشن فروش می شود. هنگامی که سهام فراتر از سد قیمتی خود معامله می شود، نوسانات معمولا افزایش پیدا می کند و قیمت ها معمولاً در جهت شکست ادامه می یابند. دلیل اینکه شکست ‌ها چنین استراتژی معاملاتی مهمی هستند این است که این الگوها نقطه شروعی برای افزایش نوسانات قیمت، حرکات بزرگ قیمتی و در بسیاری از شرایط، روندهای بزرگ هستند. شکست ها در محیط های مختلف بازار می توانند رخ دهد. به طور معمول، انفجاری ترین نوسانات قیمت در نتیجه شکست کانال و شکست الگوهایی نظیر مثلث ها، پرچم ها، یا الگوهای سر و شانه است. از آنجایی که نوسانات در چنین تایم فریم هایی کم می ‌شوند، معمولاً پس از اینکه قیمت ‌ها به آنسوی بازه های رنج شناسایی‌ شده حرکت می کنند، تلاطم قیمت افزایش می‌یابد.
بریک اوت در الگوی پرچم

بریک اوت در الگوی پرچم

صرف نظر از تایم فریم، در کل معاملات بریک اوت یا شکست یک استراتژی عالی است. چه از نمودارهای ساعتی استفاده کنید و چه روزانه و چه هفتگی، مفاهیم جهانی هستند. شما می توانید این استراتژی را در معاملات ساعتی، معاملات سویینگ یا هر سبک معاملاتی دیگر اعمال کنید.

نمونه ای از بریک اوت در ناحیه مقاومت

بریک اوت در ناحیه مقاومت

بریک اوت در ناحیه مقاومت

نمودار بالا افزایش زیادی در حجم را نشان می دهد که در پی انتشار گزارش درآمد شرکت صورت گرفته است، زیرا قیمت ناحیه مقاومت الگوی مثلث را شکسته و از آن عبور می کند. بریک اوت بقدری قوی بوده که باعث گپ خوردن قیمت شده است. قیمت به بالا رفتن ادامه داده است و به نقطه شکست اولیه برنگشته است. چنین چیزی نشانه یک شکست بسیار قوی است. معامله گران می توانستند از این شکست برای باز کردن پوزیشن های خرید و/یا بستن پوزیشن های فروش خود استفاده کنند. در صورت گرفتن پوزیشن خرید، یک استاپ لاس درست زیر سطح مقاومت مثلث (یا حتی زیر حمایت مثلث) قرار می گیرد. از آنجایی که قیمت گپ بزرگی خورده است، چنین جایی برای گذاشتن حد ضرر ممکن است ایده آل نباشد. پس از اینکه قیمت به روند صعودی خود ادامه داد (پس از بریک اوت)، حد ضرر را می توان به منظور کاهش ریسک یا قفل کردن سود ها تریل کرد.

پیدا کردن یک گزینه خوب

هنگام شکست یا بریک اوت، مهم است که سطوح حمایت و مقاومت اصلی را در نظر بگیرید. هر چه قیمت بیشتر این مناطق را لمس کرده باشد، این سطوح معتبرتر بوده و اهمیت بیشتری پیدا می کنند. در عین حال، هرچه این سطوح حمایت و مقاومت مدت زمان طولانی تری عمل کرده باشند، زمانی که قیمت سهام شروع به شکست کند، نتیجه بهتری خواهند داشت.
بریک اوت در سطوح حمایت و مقاومت معتبر

بریک اوت در سطوح حمایت و مقاومت معتبر

با تثبیت قیمت ها، الگوهای قیمتی مختلفی در نمودار قیمت رخ می دهد. ساختارهایی مانند کانال‌ ها، مثلث‌ ها و پرچم‌ ها الگوهای ارزشمندی در هنگام جستجو برای پیدا کردن پوزیشن مناسب هستند. جدای از الگوها، ثبات قیمتی و مدت زمانی که قیمت به سطوح حمایت یا مقاومت خود می چسبد نیز در واقع عوامل مهمی هستند که باید در هنگام جستجو برای یافتن یک گزینه خوب برای معامله در نظر گرفته شوند.

تفاوت بین شکست و کف/سقف 52 هفته

اگر شکست نزدیک به سقف/کف قبلی رخ دهد، شکست می‌تواند منجر به حرکت قیمت به سمت زدن سقف یا کف ۵۲ هفته‌ای جدیدی شود. اما همه سقف ها/کف های 52 هفته ای نتیجه وقوع یک شکست اخیر نیستند. سقف یا کف 52 هفته ای چیزی نیست جز بالاترین یا پایین ترین قیمتی که در سال گذشته مشاهده شده است. شکست یا بریک اوت در واقع حرکت به بالا یا زیر مقاومت است.

1.نقاط ورود پس از بریک اوت

پس از پیدا کردن یک جفت ارز خوب برای معامله، نوبت به برنامه ریزی معامله می رسد. ساده ترین کار در نظر گرفتن نقطه ورود است. وقتی صحبت از گرفتن پوزیشن روی یک شکست یا بریک اوت می شود، نقاط ورود نسبتاً سیاه و سفید هستند. زمانی که قیمت‌ ها بالاتر از سطح مقاومت بسته شوند، یک سرمایه‌گذار پوزیشن خرید می گیرد. زمانی که قیمت ‌ها زیر سطح حمایت بسته می ‌شوند، یک سرمایه‌گذار پوزیشن فروش می گیرد. برای تشخیص بریک اوت واقعی از بریک جعلی، صبر کنید تا شکست تایید شود. به عنوان مثال، شکست های جعلی زمانی اتفاق می‌افتند که قیمت ‌ها آنسوی سطح حمایت یا مقاومت باز می ‌شوند، اما در پایان روز، آنها به بازه رنج قبلی باز می‌گردند. اگر یک سرمایه گذار خیلی سریع (یا بدون اینکه تایید بگیرد) اقدام به گرفتن پوزیشن کند، هیچ تضمینی وجود ندارد که قیمت ها در ناحیه جدید ادامه پیدا کنند. بسیاری از سرمایه گذاران به دنبال مشاهده حجم بالا به عنوان سند تایید هستند یا منتظر می مانند تا یک دوره معاملاتی به اتمام برسد و کندل بسته شود تا تعیین کنند که آیا قیمت ها سطوح جدیدی که به آنها رسیده اند را حفظ خواهند کرد یا خیر.

2.برنامه ریزی برای خروج

خروج از پیش تعیین شده یک مولفه ضروری برای داشتن یک رویکرد معاملاتی موفق است. هنگام معاملات شکست یا بریک اوت، سه استراتژی برای خروج وجود دارد که باید پیش از گرفتن یک پوزیشن ابتدا ترتیب آن را دهید.

کجا با سود خارج شوید

هنگام برنامه ریزی قیمت های هدف، به رفتار اخیر قیمت نگاه کنید تا یک حد سود معقول را تعیین کنید. هنگام معامله الگوهای قیمتی، استفاده از پرایس اکشن اخیر برای تعیین حد سود آسان است. به عنوان مثال، اگر بازه رنج یک کانال یا الگوی اخیر قیمتی 6 پوینت باشد، این مقدار باید به عنوان هدف قیمت پس از ایجاد شکست یا بریک اوت استفاده شود (به شکل زیر مراجعه کنید).
هدف قیمت با بریک اوت

هدف قیمت با بریک اوت

ایده دیگر این است که کف و سقف اخیر را محاسبه کرده و آنها را برای به دست آوردن حد سود نسبی میانگین گیری کنید. اگر سهم در طول چند نوسان قیمتی گذشته، میانگین نوسان قیمتی 4 پوینت داشته باشد، این یک حد سود معقول خواهد بود. اینها ایده هایی هستند که چگونه می توان حد سود ها را تعیین کرد. این باید هدف شما برای انجام معاملات باشد. پس از رسیدن به قیمت به حد سود، سرمایه‌گذار می‌تواند از پوزیشن خود خارج شود، یا از بخشی از پوزیشن خارج شود تا بقیه سود پیشروی کند، یا سفارش حد ضرر را برای قفل کردن سود خود بالاتر بیاورید.

کجا باید با ضرر خارج شد.

باید بدانید چه زمانی یک معامله جواب نداده است. معاملات برک آوت این بینش را نسبتاً واضح ارائه می دهد. پس از شکست یا بریک اوت، سطوح مقاومت قدیمی باید به عنوان حمایت جدید و سطوح حمایت قدیمی باید به عنوان مقاومت جدید عمل کنند. این نکته مهمی است زیرا روشی است واقع گرایانه برای تعیین زمان جواب ندادن معامله و آسان برای تعیین محل گذاشتن سفارش حد ضرر. پس از گرفتن یک پوزیشن، از سطح حمایت یا مقاومت قدیمی به عنوان خط قرمز معامله خود استفاده کنید تا در صورت عبور از آن معامله بازنده بسته شود. به عنوان مثال، نمودار سهام PCZ زیر را نگاه کنید.
سفارش حد ضرر با بریک اوت

سفارش حد ضرر با بریک اوت

پس از عمل نکردن پوزیشن، خروج سریع از معامله مهم است. هرگز به ضرر اجازه ندهید که بزرگ شود. اگر مراقب نباشید، ضرر و زیان می توانند براحتی روی هم جمع شود.

محل تنظیم یک سفارش استاپ

وقتی در نظر می گیرید که کجا باید از یک پوزیشن با ضرر خارج شوید، از سطح حمایت یا مقاومت قبلی استفاده کنید که قیمت ها آن را شکسته است و به آنسوی آن رفته است. گذاشتن یک استاپ در این پارامترها یک راه مطمئن برای محافظت از پوزیشن است بدون اینکه روی پوزیشن ریسک بیش از حد کنیم. گذاشتن استاپ بالاتر از این مقدار احتمالاً باعث خروج زود هنگام می‌شود، زیرا معمولاً قیمت ‌ها سطوح قیمتی که اخیراً از آن خارج شده‌اند را دوباره تست می‌کنند. با نگاهی به نمودار بالا، می توانید تثبیت اولیه قیمت ها، بریک اوت، تست مجدد و حد سود خورده شده را مشاهده کنید. این فرآیند نسبتاً مکانیکی است. برای در نظر گرفتن محل گذاشتن سفارش حد ضرر، اگر بالاتر از سطح مقاومت قبلی قرار می گرفت، قیمت ها نمی توانستند این سطوح را دوباره تست کنند و سرمایه گذار زودتر از موعد استاپ اوت می شد. گذاشتن استاپ در زیر این سطح به قیمت ‌ها این اجازه را می دهد تا مجدداً آن را تست کنند و در صورت جواب ندادن بریک اوت، به سرعت معامله را ببندند.

خلاصه

به طور خلاصه، در زیر مراحلی وجود دارد که هنگام شکست معاملات باید دنبال کنید: گزینه خوب را شناسایی کنید: سهامی را پیدا کنید که سطح حمایت یا مقاومت قوی ایجاد کرده اند و آنها را رصد کنید. به یاد داشته باشید، هرچه حمایت یا مقاومت قوی تر باشد، نتیجه بهتری حاصل می شود. هنگام خرید سهام مطمئن شوید که این نکته را درک کرده اید. منتظر شوید تا شکست یا بریک اوت ایجاد شود: پیدا کردن یک گزینه خوب به این معنی نیست که یک معامله برا اید زودتر از موعد (نارس) بگیرید. منتظر بمانید تا قیمت سهام حرکت یا نوسان خود را انجام دهد. برای اطمینان از پایداری یا جواب دادن بریک اوت، در روزی که قیمت خارج از سطح حمایت یا مقاومت خود معامله می شود، تا پایان روز معاملاتی صبر کنید تا حرکت انجام شود و بعد اقدام به پوزیشن گیری کنید. یک حد سود معقول مشخص کنید: اگر می خواهید معامله ای را بگیرید، یک پیش بینی داشته باشید که قیمت قصد دارد به کجا رود. اگر این کار را نکنید، نمی ‌دانید کجا از معامله خارج شوید. این را می توان با محاسبه میانگین حرکت سهام یا اندازه گیری فاصله بین حمایت و مقاومت (به ویژه در الگوهای نموداری) انجام داد. به قیمت اجازه تست مجدد بدهید: این مهم ترین مرحله است. هنگامی که قیمت یک سطح مقاومت را می شکند، مقاومت قدیمی به حمایت جدید تبدیل می شود. وقتی یک سهم سطح حمایت را می شکند، حمایت قدیمی به مقاومت جدید تبدیل می شود. در اکثر معاملات، قیمت سطحی که پس از چند روز اول شکسته است را مجدد تست می کند. برای آن آمادگی داشته باشید. بدانید چه زمانی معامله/الگوی شما جواب نداده است: زمانی که قیمت تلاش می کند یک سطح حمایت یا مقاومت قبلی را دوباره تست کند و از آن عبور کند، اینجاست که یک الگو یا بریک اوت جواب نداده است. چاره نیست جز اینکه در این مرحله ضرر را بپذیرید. با ضررهای خود قمار نکنید. با نزدیک شدن به زمان پایان سشن از معامله خود خارج شوید: شما نمی توانید در زمان بازگشایی تشخیص دهید که آیا قیمت ها در یک سطح خاص باقی می مانند یا خیر. به همین دلیل است که شاید بد نباشد منتظر باشید تا پایان بازار نزدیک شود و بعد از یک معامله زیانده خارج شوید. اگر قیمت در خارج از سطح حمایت یا مقاومت از پیش تعیین شده در زمان پایان یافتن سشن یا بازار باقی مانده باشد، زمان بستن پوزیشن و رفتن سراغ فرصت معاملاتی بعدی فرا رسیده است. صبور باشید: این استراتژی به صبر زیادی نیاز دارد. با دنبال کردن این گام ها، احساسات را کاهش دهید و با پوزیشن خود واقع بینانه تر برخورد کنید. از معامله خود در هدف خارج شوید. اگر با ضرر پوزیشن را نبندید، پس در معامله هستید و هیچ اتفاقی نیفتاده است. شما باید در معامله بمانید تا زمانی که قیمت به هدف خود برسد یا اگر در تایم فریم مورد نظر شما حد سود نخورده است معامله را ببندید.  

محدودیت های استفاده از بریک اوت

دو مشکل اصلی در استفاده از بریک اوت وجود دارد. مشکل اصلی شکست های ناموفق یا فیک است. قیمت اغلب به آنسوی مقاومت یا حمایت حرکت می کند و معامله گران شکست را فریب می دهد. سپس قیمت بر می گردد و به حرکت در جهت شکست ادامه نمی دهد. چنین چیزی ممکن است چندین بار قبل از وقوع یک بریک اوت واقعی اتفاق بیفتد. سطوح حمایت و مقاومت نیز فرضی هستند. همه افراد به یک سطح حمایت و مقاومت مشابه واکنش نشان نمی دهند. به همین دلیل است که رصد حجم کمک می کند. افزایش حجم در جای بریک اوت نشان می دهد که آن سطح مهم است. عدم وجود حجم بالا نشان می دهد که آن سطح مهم نیست یا معامله گران بزرگ (که حجم های زیادی ایجاد می کنند) هنوز آماده مشارکت در بازار و پوزیشن گیری در چنین سطحی نیستند.

سخن پایانی

معاملات بریک آوت از نوسانات و تلاطم قیمت استقبال می کند. تلاطم قیمتی تجربه شده پس از بریک اوت احتمالاً باعث ایجاد احساسات و هیجانات می شود زیرا قیمت ها به سرعت در حال حرکت و نوسان هستند. با استفاده از گام های ذکر شده در این مقاله یک طرح معاملاتی را برای خود تعریف کنید که اگر آن را بصورت صحیح اجرا کنید، بازدهی عالی و ریسک قابل کنترلی را به شما ارائه می دهد. منبع این مقاله: اینوست پدیا

سپیده خوشرو

اشتراک در
اطلاع از
1 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

سلام و وقت بخير بسيار عالي بود.