4 نکته کلیدی برای حصول یک برنامه معاملاتی سیتسماتیک

تاریخ آخرین بروزرسانی: 25 نوامبر 2022
داشتن یک برنامه معاملاتی سیتسماتیک یقینا میتواند از مهمترین راههای موفقیت و کسب سود در بازارهای مالی مخصوصا فارکس باشد. در این مقاله به بیان 4 نکته طلایی برای دستیابی به برنامه معاملاتی سیتسماتیک اشاره کرده ایم. در خصوص پلن های معاملاتی و روشهای طراحی آن در دیگر مقالات بصورت مفصل صحبت شده است، کافی است عبارت پلن معاملاتی را در سایت جستجو کنید.
برنامه معاملاتی سیتسماتیک

برنامه معاملاتی سیتسماتیک

چگونه یک برنامه معاملاتی طراحی کنیم که ما را در مسیر حرفه ای معامله گری خود راهنمایی کند؟ گرچه همگی می دانیم که معامله زدن بر اساس یک برنامه تنها راه موفقیت است، اما باید در نظر داشت که بدون در اختیار داشتن ابزار چگونگی ساخت یک برنامه معاملاتی، ممکن است موفقیت به اندازه واقعی قابل دسترس نباشد.  

چرا به یک برنامه معاملاتی سیتسماتیک نیاز دارید؟

معامله زدن بدون برنامه مانند جستجوی گنج بدون داشتن نقشه گنج است. شما پیش از اینکه به موفقیت برسید زیاد دور خود می چرخید، بعبارتی اشتباهات مشابه را بارها و بارها تکرار خواهید کرد.   یک برنامه معاملاتی سیتسماتیک مراحل و اقدامات را برای اجرا در اختیار شما قرار می دهد. برنامه معاملاتی اقدامات فی الدباهه و استرس را کاهش می‌دهد زیرا دقیقاً می‌دانید در هر سناریو چه کاری باید انجام دهید.  

ساخت یک برنامه معاملاتی سیتسماتیک

بیایید چهار بخش اساسی یک برنامه معاملاتی سیتسماتیک موفق را با هم مرور کنیم:   بخش 1 روش شناسی روش شناسی در واقع چارچوب برنامه معاملاتی شماست. بدون اتخاذ دقیق تصمیمات کلی، برنامه معاملاتی شما ممکن است سلیس و روان نباشد.  
  1. عواملی که باید در نظر گرفته شود و در مورد آنها تصمیم گیری شود عبارتند از:
  • مایلید در کدام نوع سیستم معاملاتی کار کنید (که برای شما مناسب‌تر است)؟
  • پارامترهای معاملاتی خود را مشخص کنید.
  • تایم فریم شما چیست؟
  • آیا شما یک معامله گر تمام وقت خواهید بود؟ یا یک معامله گر پاره وقت؟
  1. حد ضرر شما در کجا باید قرار گیرد؟ آیا می خواهید از اندیکاتور ها استفاده کنید؟ اگر چنین است، آنها چگونه در چارچوب استراتژی شما گنجانده می شوند؟
  • برنامه معاملاتی را پیچیده نکنید. زیادی راجع بهش فکر نکنید.
  • سناریوهای ممکن را تصور کنید: "اگر x اتفاق بیفتد، در اینصورت y را انجام خواهم داد".
  • دقیقاً بدانید یا حداقل تصوری داشته باشید از آنچه در هنگام دریافت سیگنال های خاص انجام می دهید.
  • ایده‌های معاملاتی را ثبت کنید، نوسان هایی که طبق تحلیل بودند، نوساناتی که طبق تحلیل نبودند. بد نیست که هر چند وقت یکبار به آنها مراجعه کرده و آنها را مطالعه کنید.
در مقاله امروز پیرامون نحوه ساخت و چگونگی طراحی برنامه معاملاتی با شما بحث خواهیم کرد:   بخش 2 - برنامه مدیریت سرمایه مدیریت سرمایه مهمترین بخش در طراحی برنامه معاملاتی سیتسماتیک است. اینجاست که باید درک کنید که چگونه "ریسک نابودی حساب" به معاملات شما مربوط می شود.   هنگام محاسبه ریسک نابودی، هر عددی بالاتر از صفر بسیار زیاد است. این بدان معناست که در نهایت در عرض چند روز، هفته یا ماه حساب خود را به فنا خواهید داد.   ملاحظات:
  • سایز پوزیشن خود را مطابق با برنامه حد ضرر خود تعیین کنید. آن را یادداشت کنید و به آن پایبند باشید.
  • هر پوزیشن را با چه مقدار سرمایه ابتدایی می گیرید؟
  • چقدر سرمایه حاضرید ریسک کنید؟ - 0.01؟، 0.1؟ 1.00؟
  • چقدر حاضرید ضرر دهید؟ - 0.5٪؟ 1%؟ 2 درصد؟
  • برای سود خود برنامه ریزی کنید - حتی اگر هنوز به درآمد نرسیده اید، به این فکر کنید که چه مقدار از بازار بیرون می کشید و چه زمانی آن را برداشت خواهید زد؟
اگر متوجه شدید که سرمایه واریزی خود را دو برابر کرده اید، باید یک گام به عقب بردارید زیرا ممکن است از حد و مرزهای معامله گری عبور کرده باشید و به سمت قمار رفته باشید. وارد کردن پول به بازار بدون داشتن هدف مشخص یا داشتن یک برنامه منسجم اسمش معامله نیست.   بخش 3 - روانشناسی معاملات روانشناسی بخش یادداشت برداری کار است. ثبت معاملات در یک دفترچه به ذهن معامله گر بسیار کمک می کند و راه را برای سیستم شما و افکارتان باز می کند. در واقع کمک می کند تا شما همیشه گوش به زنگ بوده و توجیه باشید تا سیستم خود را بیش از پیش بهینه کرده و مشکل را حل کنید.   از اوقات فراغت خود برای یادداشت برداری استفاده کنید یا یک دفترچه ثبت معاملات داشته باشید تا ایده ها یا موارد معاملاتی را در طول روز یادداشت کنید.   علاوه بر ایده های سود و زیان، به نکات زیر نیز توجه کنید:
  • احساسی که در لحظه دارید را ثبت کنید؟
  • در یک موقعیت خاص چه حسی داشتید؟ بعد از ضرر چه حسی داشتید؟ بعد از سود چه احساسی داشتید؟
  • چه موردی را خوب انجام دادید؟
  • چه نوع اشتباهاتی مرتکب شدید؟ آیا پوزیشن های سودده خود را زود بستید؟ آیا به قوانین خود پایبند بودید؟
  • چه موردی را می توانید بهبود بخشید؟
  روی چیزهایی که می توانید کنترل کنید تمرکز کنید، نه چیزهایی که نمی توانید آنها را کنترل کنید. هیچ کس دیگری نیست که معاملات شما را رصد کند. فقط خودتان و خودتان هستید. بنابراین باید منضبط بوده و خودتان اوضاع را کنترل کنید.   این تامل و تفکر در اقدامات را بخشی از برنامه روزانه خود قرار دهید. اگر می خواهید به عنوان یک معامله گر رشد کنید، باید سعی کنید همیشه روی رویه کار خود کار کنید.   قسمت 4 استفاده از بهترین ابزار برای موفقیت در معاملات در نهایت اینکه از چه ابزارهایی برای تسهیل روند معاملات استفاده خواهید کرد؟  
  • اگر بودجه شما اجازه می دهد سیستم دیگری تهیه کنید تا فقط مخصوص معاملات باشد- بعبارتی اجازه ندهید فایل های غیر مرتبط با معاملات روی سیستم حواس شما را پرت کند.
  • یک منبع برق جایگزین داشته باشید تا در صورتیکه برق رفت و پوزیشن باز داشتید دو دستی بر سرتان نزنید.
  • بهترین اینترنت و وای فای موجود را تهیه کنید تا در حین معاملات به مشکلی برنخورید.
  • یک تلفن آماده برای تماس با بروکر داشته باشید.
  جمع بندی صحبت پایانی راهنمایی که امروز برای شما گردآوری کرده ایم صرفاً راهنمایی است برای ارائه چارچوبی برای آنچه تست و اثبات شده است. من شخصا موارد مقاله حاضر را برای مطابقت بیشتر با نیازهایم بهینه‌سازی کرده‌ام و احساس می‌کنم که این تغییرات تأثیر مثبتی بر معاملات من داشته اند. وقتی روش های معاملاتی که با آنها راحت هستید را پیدا کردید، سلیقه و نقطه نظرات خود را نیز به آن اضافه کنید. یقینا  شخصی سازی برنامه معاملاتی سیتسماتیک باید برای هر استراتژی صورت بگیرد.

سید مهدی حق شناس

من سید مهدی حق شناس هستم و از سال 2008 بصورت حرفه ای در بازارهای مالی مختلف منجمله فارکس فعالیت دارم. خوشحال میشم نظرتون رو در مورد مقالات من در هر مقاله با من به اشتراک بزارین.
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها