نقاط قوت و ضعف سویینگ تریدینگ چیست؟

تاریخ آخرین بروزرسانی: 11 فوریه 2023
سویینگ تریدینگ سبکی از معاملات است که تلاش دارد سود های کوتاه‌مدت تا میان‌مدت را در یک جفت ارز (یا هر گونه ابزار مالی) در بازه‌ای از چند روز تا چند هفته شکار کند. معامله گران سویینگ در درجه اول از تحلیل تکنیکال برای پیدا کردن فرصت های معاملاتی استفاده می کنند. معامله گران سویینگ ممکن است علاوه بر تحلیل روندها و الگوهای قیمتی، از تحلیل بنیادی نیز استفاده کنند. در بخش‌های قبلی آموزش فارکس معاملات سویینگ را مفصلا راجع به بحث قرار دادیم. حال می‌خواهیم نقاط قوت و ضعف سویینگ تریدینگ را بررسی کنیم. سرفصل ها
  • سویینگ تریدینگ عبارتست از گرفتن پوزیشن هایی که از چند روز تا چندین ماه باز می مانند تا از یک نوسان یا حرکت قیمت سود بگیرند.
  • سویینگ تریدینگ، معامله گر را در معرض ریسک باز ماندن پوزیشن در طول شب و تعطیلات آخر هفته قرار می دهد. در چنین مواقعی قیمت ممکن است گپ بخورد و در سشن بعدی با قیمتی کاملا متفاوت باز شود.
  • معامله‌گران سویینگ می‌توانند با استفاده از نسبت ریسک/پاداش تعیین‌شده بر اساس حد ضرر و حد سود، سود خود را ببندند یا سود را بر اساس یک اندیکاتور یا پرایس اکشن قیمت ببندند.
سویینگ تریدینگ

سویینگ تریدینگ

سویینگ تریدینگ چیست؟

در حالت عادی،سویینگ تریدینگ عبارتست از باز نگه داشتن یک پوزیشن خرید یا فروش برای بیش از یک سشن معاملاتی، که معمولاً بیش از چند هفته یا چند ماه باز نمی ماند. این یک چارچوب زمانی کلی است، زیرا برخی از پوزیشن ها ممکن است بیش از چند ماه باز بمانند، با این حال ممکن است در نظر معامله گر همچنان آنها سویینگ تریدینگ باشند. سویینگ تریدینگ همچنین می توانند در طول یک سشن معاملاتی رخ دهند، اگرچه چنین اتفاقی نادر است که در بازارهای به شدت نوسانی رخ می‌دهد. هدف از سویینگ تریدینگ، شکار بخش بزرگی از تحرک قیمت است. برخی از معامله گران به دنبال جفت ارزهای شدیدا نوسانی با تحرک زیاد هستند، برخی دیگر نیز ممکن است جفت ارزهای ساکن تر را ترجیح دهند. [elementor-template id="52272"] در هر صورت، سویینگ تریدینگ فرآیندی است که مشخص می‌کند قیمت دارایی احتمالاً به کدام سمت و سو حرکت می‌کند، و بعد بر آن اساس می توان اقدام به گرفتن پوزیشن کرد و سپس در صورت تحقق مقدار تحرک قیمت مورد نظر، اقدام به شکار سود کرد. معامله گران موفق سویینگ فقط به دنبال گرفتن بخشی از تحرک قیمت مورد نظر هستند و سپس به دنبال شکار فرصت معاملاتی بعدی می روند.
نکته: سویینگ تریدینگ یکی از محبوب ترین شکل های معاملات است که در آن معامله گران با استفاده از اشکال مختلف تحلیل تکنیکال به دنبال کسب فرصت های سودآور هستند.
 

نقاط قوت و ضعف سویینگ تریدینگ

بسیاری از معامله گران سویینگ معاملات را بر اساس نسبت ریسک/پاداش ارزیابی می کنند. با تحلیل نمودار یک دارایی، آنها مشخص می کنند که کجا پوزیشن خود را باز کنند، کجا حد ضرر خود را قرار دهند، و سپس پیش بینی می کنند که کجا می توانند با سود از معامله خود خارج شوند. اگر آنها در پوزیشنی که در حالت منطقی می تواند 3 دلار سود اندازد، 1 دلار ریسک می کنند، این نسبت ریسک/پاداش مطلوب است. از سوی دیگر، ریسک کردن 1 دلار فقط برای شکار 0.75 دلار سود، چندان مطلوب نیست. معامله گران سویینگ در درجه اول از تحلیل تکنیکال استفاده می کنند، چراکه ماهیت این سبک معاملات کوتاه مدت است. گفته می شود، می توان از تحلیل بنیادی برای بهبود کیفیت تحلیل استفاده کرد. به عنوان مثال، اگر یک معامله گر سویینگ یک الگوی صعودی روی نمودار ببیند، ای بسا بخواهد بررسی کند که آیا اصول بنیادی دارایی یا جفت ارز نیز مطلوب و رو به بهبود است یا خیر. معامله‌گران سویینگ اغلب به دنبال فرصت های معاملاتی بر روی نمودارهای روزانه می‌گردند و ممکن است نمودارهای 1 ساعته یا 15 دقیقه‌ای را برای پیدا کردن سطوح دقیق ورودی، نقاط حد ضرر و حد سود رصد کنند. مزایا
  • نسبت به معاملات ساعتی به زمان کمتری برای رصد بازار نیاز دارد.
  • با شکار بخش عمده نوسانات قیمت پتانسیل سود کوتاه مدت را به حداکثر می رساند.
  • معامله گران در این سبک معاملاتی می توانند فقط بر تحلیل تکنیکال تکیه کنند و اینگونه فرآیند معاملات را برای خود پیچیده نکنند.
معایب
  • پوزیشن های معاملاتی در طول شب و تعطیلات آخر هفته باز هستند و از همین رو در معرض ریسک زیادی قرار دارند.
  • برگشت های ناگهانی بازار می تواند منجر به ضرر های قابل توجهی شود.
  • معامله گران سویینگ اغلب سود بر روی روندهای بلندمدت بازار از دست می دهند.

معاملات ساعتی در برابر سویینگ تریدینگ

تمایز بین سویینگ تریدینگ و معاملات ساعتی معمولاً در زمان باز گذاری پوزیشن ها است. سویینگ تریدینگ، اغلب، حداقل شامل یک شب بازگذاری پوزیشن است، در حالی که معامله گران ساعتی، پوزیشن های خود را پیش از بسته شدن بازار می بندند. بعبارتی، پوزیشن های معاملاتی ساعتی به یک روز محدود می شوند در حالی که سویینگ تریدینگ شامل نگهداری پوزیشن برای چند روز تا چندین هفته است. با باز نگه‌داشتن پوزیشن در طول شب، معامله‌گر سویینگ ریسک بازگذاری پوزیشن در طول شب را می پذیرد. ریسک هایی همچون گپ های قیمتی. با پذیرفتن ریسک بازگذاری پوزیشن در طول شب، پوزیشن ها در سویینگ تریدینگ معمولاً با سایز کوچکتر در مقایسه با معاملات ساعتی انجام می شوند (فرض اینکه دو معامله گر دو نوع سبک معاملاتی دارای حساب هایی با اندازه مشابه باشند). معامله‌گران ساعتی معمولاً از سایزهای معاملاتی بزرگ‌تر استفاده می‌کنند و ممکن است تا حتی ۲۵ درصد از مارجین استفاده کنند. معامله گران سوئینگ به مارجین یا لوریج 50 درصدی نیز دسترسی دارند. این بدان معناست که اگر معامله‌گر برای معاملات با استفاده از مارجین مجاز باشد، برای معامله پوزیشنی با ارزش 50،000 دلار، فقط کافیست 25000 دلار سرمایه در حساب خود بگذارد.

تاکتیک‌های معاملاتی سویینگ تریدینگ

یک معامله گر سویینگ معمولا به دنبال کشف الگوهای چند روزه است. برخی از الگوهای رایج‌ تر عبارتند از تقاطع میانگین های متحرک، الگوهای فنجان و دسته، الگوهای سر و شانه‌، پرچم ‌ها و مثلث‌ ها. ممکن است از کندل های برگشتی نیز علاوه بر سایر اندیکاتورها برای ساختن یک برنامه معاملاتی قوی استفاده شود. معامله گر سویینگ یک برنامه و استراتژی برای خود دارد که به آنها در بسیاری از معاملات دست بالا را می دهد. از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد: پیدا کردن الگوهای معاملاتی که منجر به حرکت های قابل پیش بینی در قیمت جفت ارز می شود. گرچه چنین چیزی آسان نیست، و هیچ استراتژی یا الگویی نیست که در 100 درصد مواقع جواب دهد. اما با داشتن یک نسبت ریسک/پاداش مطلوب، همیشه برنده شدن لازم نیست. هرچه نسبت ریسک/پاداش یک استراتژی معاملاتی مطلوب ‌تر باشد، به دفعات کمتری برای برنده شدن نیاز است تا از مجموع معاملات بتوان با سود بیرون آمد. مثالی واقعی از سویینگ تریدینگ بر روی سهام اپل
سویینگ تریدینگ در سهام اپل

سویینگ تریدینگ در سهام اپل

مثال و نمودار بالا دوره‌ای را نشان می‌دهد که سهام اپل AAPL یک حرکت قیمتی قوی صعودی داشته است. به دنبال آن یک الگوی کوچک فنجان و دسته ایجاد می‌شود که اغلب نشان‌دهنده ادامه حرکت صعودی قیمت است (البته در صورتی که سهام سقف دسته را بزند به بالای آن رود). در این مثال:
  • قیمت بالاتر از دسته بالا می رود و پوزیشن خرید نزدیک به 192.70 دلار را فعال می کند.
  • یکی از مکان های ممکن برای گذاشتن حد ضرر، زیر دسته است که با مستطیل مشخص شده است، نزدیک به 187.50 دلار.
  • بر اساس نقطه ورود و حد ضرر، ریسک احتمالی معامله 5.20 دلار به ازای هر سهم (192.70 - 187.50 دلار) است.
  • اگر به دنبال پاداشی هستید که حداقل دو برابر ریسک باشد، هر قیمتی بالاتر از 203.10 دلار (192.70 دلار + (2 * 5.20 دلار) این مقدار سود را فراهم می آورد.
به غیر از نسبت ریسک/پاداش، معامله‌گر می‌تواند از روش‌های خروج دیگر نیز استفاده کند، روش هایی مانند انتظار برای رسیدن قیمت به کف قیمتی جدید. با این روش، سیگنال خروج تا رسیدن به 216.46 دلار داده نشد، در این زمان قیمت به زیر سطح کف پولبک قبلی ریزش کرد. این روش منجر به سود 23.76 دلار به ازای هر سهم شد. بعبارتی سود 12٪ در ازای ریسک کمتر از 3٪. این معامله سویینگ تقریباً دو ماه طول کشید. روش‌ دیگر برای خروج می‌تواند زمانی باشد که قیمت، میانگین متحرک را قطع کرده و به زیر آن می رود (در تصویر نشان داده نشده است)، یا زمانی که یک اندیکاتور مانند اسیلاتور استوکستیک، خط سیگنال خود را قطع می‌کند.

سویینگ ها در سویینگ تریدینگ حاکی از چیست؟

سویینگ تریدینگ تلاش دارد نقاط ورود و خروج به جفت ارز را بر اساس نوسانات درون هفته ای یا درون ماهانه، بین سیکل های خوش بینی و بد بینی شناسایی کند.

سویینگ تریدینگ با معاملات ساعتی چه تفاوتی دارد؟

همانطور که از نام آن پیداست، معاملات ساعتی عبارتست از انجام ده‌ها معامله در یک روز بر اساس تحلیل تکنیکال و سیستم‌های نموداری پیچیده. معاملات ساعتی به دنبال کسب سودهای کوچک چندین بار در طول یک روز است، و در آن هیج پوزیشنی نباید در طول شب باز بماند. معامله‌گران سوئینگ پوزیشن‌های خود را از روزی به روز دیگر نمی‌بندند و ممکن است هفته‌ها یا ماه‌ها یا حتی بیشتر آن‌ها را حفظ کنند. معامله گران سویینگ نیز معمولا تحلیل تکنیکال و بنیادی را با هم ترکیب می کنند و بعد اقدام به گرفتن پوزیشن می کنند.

اندیکاتور ها یا ابزارهای مورد استفاده توسط معامله گران سویینگ چیست؟

معامله گران سویینگ از ابزارهایی مانند میانگین های متحرک که روی نمودارهای کندل استیک روزانه یا هفتگی می اندازند، اندیکاتور های مومنتوم، و ابزار اندازه گیری جو و تمایلات بازار استفاده می کنند. معامله گران سوئینگ همچنین به دنبال کشف الگوهای تکنیکال نظیر سر و شانه و فنجان و دسته هستند.

کدام نوع از انواع اوراق بهادار برای سویینگ تریدینگ مناسب تر هستند؟

هر چند یک معامله گر سویینگ می تواند در معامله هر تعداد اوراق بهادار به موفقیت برسد، اما بهترین گزینه ها سهام بزرگ بازار هستند که در میان پر معامله ترین سهام بورس های اصلی هستند. در یک بازار فعال، این سهام اغلب بین کف ها و سقف های تعریف شده در نوسان هستند و معامله‌گر سویینگ موج تحرک قیمت را برای چند روز یا چند هفته استفاده می کند و پس از برگشت قیمت سهام به سمت مخالف پوزیشن می گیرد. انجام سویینگ تریدینگ بر روی معاملات فیوچرز، کالا و بازارهای فارکس نیز مناسب است. منبع این مقاله: اینوست پدیا
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها