تریدینگ ویو
در ادامه جلسات آموزش فارکس، نوبت به آموزش تریدینگ ویو (TradingView) رسید. در جلسه قبلی گفتیم که در بازار فارکس، ابزار متعددی برای تحلیل و معامله وجود دارد و در خصوص آموزش متاتریدر صحبت کرده و روش نصب آن را در ویندوز و موبایل بهصورت تصویری نمایش دادیم. یکی دیگر از ابزار کاربردی در این بازار که نیاز به آموزش دارد، تریدینگ ویو است. احتمالا اگر شما نیز در گوگل عبارت "آموزش تریدینگ ویو" را جستجو کنید، مشاهده میکنید که در سایتهای مختلف، آموزش کار با تریدینگ ویو را در قالب ویدئو یا پکیج به فروش میرسانند. در این مقاله، هر آنچه لازم است تا در خصوص کار با سایت تریدینگ ویو بدانید را رایگان در اختیار شما قرار خواهیم داد.
تریدینگ ویو یک سایت دارای اپلیکیشن فعال در زمینه تحلیل آنلاین و لایو نمودارها در دنیا است. میتوان گفت در حال حاضر، سایت تریدینگ ویو بدون رقیب و فوق حرفهای است. در سایت و اپلیکیشن TradingView، امکانات فراوانی وجود دارد که قابلیت شخصیسازی نیز دارد. این ابزار که در اختیار تحلیلگران بازار فارکس نیز هست، باعث شده است که اکثر تحلیلگران حرفهای بازار فارکس از این سایت استفاده کنند و به نوعی دیگر به دنبال تحلیل فارکس در هیچکدام از چارتهای آنلاین در بروکرهای فارکس و یا صرافیها نیستند و بهجای استفاده از متاتریدر یا نسخه تحت وب ارائه شده از طرف بروکرها، از ابزار TradingView برای تحلیل بازار فارکس استفاده میکنند.
جالب است بدانید که آموزش TradingView فقط برای افراد فعال در بازار فارکس کاربرد ندارد، بلکه تعداد زیادی از فعالان حوزه رمز ارزها مانند بیتکوین و … نیز از سایت TradingView استفاده میکنند. از خصوصیات این سایت، میتوان به ظاهر زیبا و پیکربندی زیبای آن اشاره کرد که این ظاهر زیبا نیز توسط خود شما قابل شخصیسازی است. همچنین، امکان به اشتراک گذاشتن تحلیلهای صورت گرفته در این سایت وجود دارد؛ چه اشتراک تحلیل در خود سایت TradingView و چه در شبکههای اجتماعی دیگر.
این سایت، دارای دو نسخه رایگان و پولی است، اما نگران نباشید، چرا که برای شما که در ابتدای راه هستید، یقیناً امکانات رایگان سایت تریدینگ ویو کفایت میکند. حتی برای فعالان حرفهای نیز اکثراً اکانت رایگان سایت کفایت میکند، پس جای نگرانی نیست.
تریدینگ ویو TradingView چیست؟
سایت تریدینگ ویو در ابتدای فعالیت خود، بیشترین استفاده را برای فعالان فارکس داشت. بعد از مدتی، رمز ارزها نیز به سایت اضافه شد که قدم بزرگی بود. اما همچنان، بیشترین کاربرد سایت برای فعالان حرفهای بازار فارکس است. در سایت TradingView، فعالان بازار فارکس اقدام به معامله نمیکنند، بلکه بهخاطر بستری که دارد، از آن برای تحلیل بازار و ارائه تحلیل در شبکههای اجتماعی استفاده میکنند.
شاید برای شما این سوال ایجاد شود که وقتی در محیطهای مشابه همانند متاتریدر، میتوان تحلیل بازار را انجام داد، چرا باید از سایت دیگری مانند تریدینگ ویو استفاده کنیم؟ در جواب باید به شما بگوییم که درست است که امکان تحلیل در سایت بروکر یا در متاتریدر وجود دارد، اما امکانات شما در سایت بروکر و یا نرمافزار متاتریدر، در مقایسه با TradingView بسیار کمتر است. در واقع، خدمات و امکانات موجود در TradingView بسیار بیشتر و کاربردیتر بوده و برای تحلیلگران بازار فارکس، بسیار کاربردیتر خواهد بود و به همین دلیل استفاده از این سایت، کمک بسیار بزرگی برای تمامی تحلیلگران و معاملهگران بازار فارکس است.
کاربرد سایت TradingView در فارکس
از طرفی دیگر، در نظر داشته باشید که برای اکثر بروکرها دلیلی وجود ندارد که ابزار حرفهای برای تحلیل بازار را در اختیار شما قرار دهند. در واقع، بروکر و ابزاری که در اختیار شما قرار میدهد، بیشتر برای ورود و خروج و مدیریت معاملات است. پس اگر به دنبال تحلیل حرفهای در بازار هستید، حتماً پیشنهاد میکنیم از سایت تریدینگ ویو استفاده کنید.
اهمیت استفاده از تریدینگ ویو چیست؟
برای ثبتنام در تریدینگ ویو، ابتدا روی لینک کلیک کنید (لینک ارائه نشده) و سپس در صفحه جدید، در کادر مشخص شده در تصویر (تصویر ارائه نشده) با عنوان Start Free Trial کلیک کنید. در صفحه بعد، باید پلن خود را انتخاب کنید. پلن رایگان برای ما کفایت کرده و نیازی به پرداخت هزینه برای پلن پولی نداریم. پس مطابق عکس (عکس ارائه نشده)، پلن رایگان را انتخاب کرده و بر روی آن کلیک کنید تا به صفحه بعدی منتقل شوید. در صفحه بعد، شما باید شیوه ثبتنام خودتان را انتخاب کنید (تصویر ارائه نشده). همانطور که مشاهده میکنید، چندین روش برای ثبتنام برای شما مشخص شده است. سه روش اول، بهترین روشها برای ثبتنام هستند که در ادامه توضیح خواهیم داد: 1: ثبتنام بر اساس اکانت گوگل (جیمیل).
1.اگر اکانت جیمیل دارید این مورد بهترین حالت برای ثبتنام است.
2: ثبتنام بر اساس اکانت فیسبوک.
3: ثبتنام با وارد کردن اطلاعات فردی. اگر مورد سوم را انتخاب کنید (تصویر ارائه نشده)، باید بهصورت دستی، نام کاربری و ایمیل خودتان را به همراه پسورد انتخاب کنید. تیک دو بخش مربوطه را بزنید و کپچای گوگل را هم تأیید کنید. در نهایت بر روی Create account کلیک کنید تا اکانت شما ساخته شود. برای شما یک ایمیل خواهد آمد و با تأیید آن، حساب رایگان شما ساخته خواهد شد.
4: ثبتنام با اکانت توییتر.
5: ثبتنام با اکانت یاهو.
6: ثبتنام با اکانت اپل.
7: ثبتنام با اکانت لینکدین.
بهترین حالت، انتخاب از اکانت جیمیل یا یاهو است. وقتی روی مورد شماره یک کلیک کنید، وارد صفحهای میشود که لیست اکانتهای جیمیل شما را نشان میدهد. اگر هم نشان نمیدهد، باید وارد یک اکانت جیمیل شوید و سپس آن را انتخاب کنید. به صفحه دیگری منتقل خواهید شد که یک نام کاربری و یک تصویر برای خودتان انتخاب میکنید و تأیید و تمام.
به تصویر زیر دقت کنید: اگر مورد سوم را انتخاب کنید، به صفحه ای مشابه تصویر بالا منتقل خواهید شد و باید بصورت دستی، نام کاربری و ایمیل خودتان را به همراه پسورد انتخاب کنید. تیک دو بخش مربوطه را بزنید و کپچای گوگل را هم تایید کنید.
در نهایت بر روی Create account کلیک کنید تا اکانت شما ساخته شود. برای شما یک ایمیل خواهد آمد و با تایید آن، حساب رایگان شما ساخته خواهد شد.
ثبت نام با اکانت توییتر
ثبت نام با اکانت یاهو
ثبت نام با اکانت اپل
ثبت نام با اکانت لینکدین بهترین حالت، انتخاب از اکانت جیمیل یا یاهو هست.
وقتی روی مورد شماره یک کلیک کنید، وارد صفحهای میشود که لیست اکانتهای جیمیل شما را نشان میدهد.
اگر هم نشان نمیدهد، باید وارد یک اکانت جیمیل شوید و سپس آنرا انتخاب کنید. به صفحه دیگری منتقل خواهید شد که یک نام کاربری و یک تصویر برای خودتان انتخاب میکنید و تایید و تمام.
آموزش ثبت نام رایگان در تریدینگ ویو
کلیک کنید و سپس در صفحه جدید، در کادر مشخص شده در تصویر زیر با عنوان Start Free Trial کلیک کنید.ثبت نام رایگان در تریدینگ ویو در صفحه بعد، باید پلن خود را انتخاب کنید. پلن رایگان برای ما کفایت کرده و نیازی به پرداخت هزینه برای پلن پولی نداریم. پس مطابق عکس زیر، پلن رایگان را انتخاب کرده و بر روی آن کلیک کنید تا به صفحه بعدی منتقل شوید.
ساخت اکانت رایگان در تریدینگ ویو در صفحه بعد، شما باید شیوه ثبت نام خودتان را انتخاب کنید که در تصویر زیر مشاهده میکنید. همانطور که مشاهده میکنید، چندین روش برای ثبت نام برای شما مشخص شده است. ما هر روش را با یک عدد مشخص کرده ایم که به شما توضیح خواهیم داد. سه روش اول، بهترین روشها برای ثبت نام هستند که در ادامه توضیح خواهیم داد. 1: ثبت نام بر اساس اکانت گوگل (جیمیل). اگر اکانت جیمیل دارید این مورد بهترین حالت برای ثبت نام است. 2: ثبت نام بر اساس اکانت فیس بوک 3: ثبت نام با وارد کردن اطلاعات فردی.
به تصویر زیر دقت کنید: آموزش ثبت نام با ایمیل اگر مورد سوم را انتخاب کنید، به صفحه ای مشابه تصویر بالا منتقل خواهید شد و باید بصورت دستی، نام کاربری و ایمیل خودتان را به همراه پسورد انتخاب کنید. تیک دو بخش مربوطه را بزنید و کپچای گوگل را هم تایید کنید. در نهایت بر روی Create account کلیک کنید تا اکانت شما ساخته شود. برای شما یک ایمیل خواهد آمد و با تایید آن، حساب رایگان شما ساخته خواهد شد. 4: ثبت نام با اکانت توییتر 5: ثبت نام با اکانت یاهو 6: ثبت نام با اکانت اپل 7: ثبت نام با اکانت لینکدین.
بهترین حالت، انتخاب از اکانت جیمیل یا یاهو هست. وقتی روی مورد شماره یک کلیک کنید، وارد صفحهای میشود که لیست اکانتهای جیمیل شما را نشان میدهد. اگر هم نشان نمیدهد، باید وارد یک اکانت جیمیل شوید و سپس آنرا انتخاب کنید. به صفحه دیگری منتقل خواهید شد که یک نام کاربری و یک تصویر برای خودتان انتخاب میکنید و تایید و تمام.
تبریک میگوییم! در این لحظه، وارد سایت تریدینگ ویو با اکانت رایگان خود شده اید. از آنجاییکه این آموزش، مربوط به فارکس است، پس برای شروع بهتر است از صفحه اصلی سایت تریدینگ ویو شروع کنیم. در سربرگ سایت در سمت چپ، باید تصویری مشابه تصویر زیر مشاهده کنید و روی آن کلیک کنید. آیکن سایت تریدینگ ویو با کلیک روی این بخش، به صفحه اصلی سایت تریدینگ ویو منتقل خواهید شد. در این صفحه، بخش های متعددی وجود داشته که به ترتیب به توضیح هر کدام خواهیم پرداخت. از سربرگهای سایت، بر روی سر برگ Chart کلیک کنید.
صفحه اصلی سایت تریدینگ ویو در صفحه جدید، همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید، وارد صفحه چارت خواهید شد. هر بخش از این صفحه را در تصویر زیر برای شما با عدد مشخص میکنیم و توضیح خواهیم داد. صفحه چارت در سایت تریدینگ ویو همانطور که در تصویر مشاهده میکنید، غیر از بخش داخلی چارت، ما سه بخش مهم دیگر نیز داریم. دقت داشته باشید از آنجایی که این آموزش فارکس و مربوط به بازار فارکس میباشد در ادامه روند آموزشی، فقط از نمادها و روشهای مربوط به فارکس استفاده خواهیم کرد.
در این بخش، شما به ترتیب از سمت چپ در هر منو، قابلیت خاصی را که توضیح خواهیم داد را در اختیار دارید. از داخل کادر میتوانید نماد مورد نظر خودتان را انتخاب کنید. بعنوان مثال، ما با وارد کردن عبارت xauusd، چارت طلا را انتخاب کرده ایم که البته در هنگام انتخاب نماد از شما خواهد پرسید که از لیست دیتاهای قیمتی موجود که خودش برای شما لیست میکند، میخواهید چارت آنلاین کدام دیتا یا بروکر موجود را به شما نمایش دهد. در بخش دوم، شما میتوانید تا تایم فریم چارت خودتان را مشخص کنید. بعنوان مثال، در تصویر بالا ما h1 را انتخاب کرده ایم که برای تایم فریم یک ساعته است. شما میتوانید از یک دقیقه تا یک ماه هر تایمی را انتخاب کنید.
در بخش سوم، شما میتوانید شیوه نمایش کندل ها را مشخص کنید (ما شمع ژاپنی را انتخاب کرده ایم). در بخش چهارم، شما میتوانید به مقایسه دو نمودار در کنار هم بپردازید کافی است روی + کلیک کنید و نماد مورد نظر خودتان را برای مقایسه انتخاب کنید. مثلا شاید بخواهید چارت طلا را با چارت بیتکوین مقایسه کنید. این بخش، یکی از تفاوتهای بزرگ تریدینگ ویو با متاتریدر است. در بخش پنجم، شما امکان اضافه کردن اندیکاتور به چارت خودتان را دارید. در بخش ششم، Financials مربوط به بخش مالی است که برای ما کاربردی ندارد.
بخش هفتم، مربوط به تمپلیت ها هست که تمپلیت های پیشفرض را به شما نمایش میدهد. همچنین شما میتوانید تمپلیت شخصی خودتان را نیز ذخیره کنید. بخش هشتم مربوط به تنظیم هشدار است که میتوانید یک آلارم برای خودتان تنظیم کنید. بخش نهم، Replay یکی از جذاب ترین بخش هاست. شما میتوانید با زدن دکمه Replay، یک بازه زمانی را مشخص کنید و تعیین کنید با چه سرعتی کندلها در بازه زمانی گذشته به ترتیب روی چارت قرار بگیرند. این بخش بیشتر برای شبیه سازی استراتژی در بازار فارکس کاربرد دارد. در درسهای آموزش فارکس در ادامه، به اهمیت شبیه سازی استراتراتژی در بازار فارکس خواهیم پرداخت.
در ادامه مبحث آموزش تریدینگ ویو به بخش ابزار تحلیلی بازار فارکس و استفاده از آنها در سایت تریدینگ ویو میپردازیم. در این بخش، شما ابزار مختلفی را در اختیار دارید که به منظور تحلیل میتوانید از آنها استفاده کنید. عموما این ابزار بر روی چارت شما ترسیم خواهند شد تا بتوانید بر اساس آنها تحلیل داشته باشید. بعنوان مثال، ابزار رسم پترینهای هارمونیک، یکی از امکانات این بخش است که میتوانید از آن استفاده کنید. در ادامه آموزش فارکس، حتما به بخش استراتژی هارمونیک در بازار فارکس و استفاده از پترنها خواهیم پرداخت. فعلا فقط بدانید که ابزاری مانند فیبوناچی یا پترنهای هارمونیک یا چنگال اندرو و … را از این بخش میتوانید پیدا کنید.
ثبت نام با اکانت یاهو
ثبت نام با اکانت اپل
ثبت نام با اکانت لینکدین
بهترین حالت، انتخاب از اکانت جیمیل یا یاهو هست. وقتی روی مورد شماره یک کلیک کنید، وارد صفحهای میشود که لیست اکانتهای جیمیل شما را نشان میدهد. اگر هم نشان نمیدهد، باید وارد یک اکانت جیمیل شوید و سپس آنرا انتخاب کنید. به صفحه دیگری منتقل خواهید شد که یک نام کاربری و یک تصویر برای خودتان انتخاب میکنید و تایید و تمام.
تبریک میگوییم! در این لحظه، وارد سایت تریدینگ ویو با اکانت رایگان خود شده اید. از آنجاییکه این آموزش، مربوط به فارکس است، پس برای شروع بهتر است از صفحه اصلی سایت تریدینگ ویو شروع کنیم. در سربرگ سایت در سمت چپ، باید تصویری مشابه تصویر زیر مشاهده کنید و روی آن کلیک کنید. آیکن سایت تریدینگ ویو با کلیک روی این بخش، به صفحه اصلی سایت تریدینگ ویو منتقل خواهید شد. در این صفحه، بخش های متعددی وجود داشته که به ترتیب به توضیح هر کدام خواهیم پرداخت. از سربرگهای سایت، بر روی سر برگ Chart کلیک کنید.
آموزش کار با ابزار TradingView
صفحه اصلی سایت تریدینگ ویو در صفحه جدید، همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید، وارد صفحه چارت خواهید شد. هر بخش از این صفحه را در تصویر زیر برای شما با عدد مشخص میکنیم و توضیح خواهیم داد. صفحه چارت در سایت تریدینگ ویو همانطور که در تصویر مشاهده میکنید، غیر از بخش داخلی چارت، ما سه بخش مهم دیگر نیز داریم. دقت داشته باشید از آنجایی که این آموزش فارکس و مربوط به بازار فارکس میباشد در ادامه روند آموزشی، فقط از نمادها و روشهای مربوط به فارکس استفاده خواهیم کرد.
در این بخش، شما به ترتیب از سمت چپ در هر منو، قابلیت خاصی را که توضیح خواهیم داد را در اختیار دارید. از داخل کادر میتوانید نماد مورد نظر خودتان را انتخاب کنید. بعنوان مثال، ما با وارد کردن عبارت xauusd، چارت طلا را انتخاب کرده ایم که البته در هنگام انتخاب نماد از شما خواهد پرسید که از لیست دیتاهای قیمتی موجود که خودش برای شما لیست میکند، میخواهید چارت آنلاین کدام دیتا یا بروکر موجود را به شما نمایش دهد. در بخش دوم، شما میتوانید تا تایم فریم چارت خودتان را مشخص کنید. بعنوان مثال، در تصویر بالا ما h1 را انتخاب کرده ایم که برای تایم فریم یک ساعته است. شما میتوانید از یک دقیقه تا یک ماه هر تایمی را انتخاب کنید.
در بخش سوم، شما میتوانید شیوه نمایش کندل ها را مشخص کنید (ما شمع ژاپنی را انتخاب کرده ایم). در بخش چهارم، شما میتوانید به مقایسه دو نمودار در کنار هم بپردازید کافی است روی + کلیک کنید و نماد مورد نظر خودتان را برای مقایسه انتخاب کنید. مثلا شاید بخواهید چارت طلا را با چارت بیتکوین مقایسه کنید. این بخش، یکی از تفاوتهای بزرگ تریدینگ ویو با متاتریدر است. در بخش پنجم، شما امکان اضافه کردن اندیکاتور به چارت خودتان را دارید. در بخش ششم، Financials مربوط به بخش مالی است که برای ما کاربردی ندارد.
ابزار نمایشی سایت تریدینگ ویو (بخش اول)
بخش هفتم، مربوط به تمپلیت ها هست که تمپلیت های پیشفرض را به شما نمایش میدهد. همچنین شما میتوانید تمپلیت شخصی خودتان را نیز ذخیره کنید. بخش هشتم مربوط به تنظیم هشدار است که میتوانید یک آلارم برای خودتان تنظیم کنید. بخش نهم، Replay یکی از جذاب ترین بخش هاست. شما میتوانید با زدن دکمه Replay، یک بازه زمانی را مشخص کنید و تعیین کنید با چه سرعتی کندلها در بازه زمانی گذشته به ترتیب روی چارت قرار بگیرند. این بخش بیشتر برای شبیه سازی استراتژی در بازار فارکس کاربرد دارد. در درسهای آموزش فارکس در ادامه، به اهمیت شبیه سازی استراتراتژی در بازار فارکس خواهیم پرداخت.
در ادامه مبحث آموزش تریدینگ ویو به بخش ابزار تحلیلی بازار فارکس و استفاده از آنها در سایت تریدینگ ویو میپردازیم. در این بخش، شما ابزار مختلفی را در اختیار دارید که به منظور تحلیل میتوانید از آنها استفاده کنید. عموما این ابزار بر روی چارت شما ترسیم خواهند شد تا بتوانید بر اساس آنها تحلیل داشته باشید. بعنوان مثال، ابزار رسم پترینهای هارمونیک، یکی از امکانات این بخش است که میتوانید از آن استفاده کنید. در ادامه آموزش فارکس، حتما به بخش استراتژی هارمونیک در بازار فارکس و استفاده از پترنها خواهیم پرداخت. فعلا فقط بدانید که ابزاری مانند فیبوناچی یا پترنهای هارمونیک یا چنگال اندرو و … را از این بخش میتوانید پیدا کنید.
ابزار تحلیلی تریدینگ ویو (بخش دوم)
در این بخش، ابزار مختلفی در اختیار دارید که کاربرد آنها پیگیری و کسب اطلاعات سریع است. بعنوان مثال، بخشهایی مانند واچ لیست یا لیست جفت های ارزی یا شاخص هایی که تحت نظر دارید. این بخش، قابل تغییر توسط خود شماست و میتوانید جفتهای ارزی یا شاخص هایی را که تصمیم دارید روزانه مورد بررسی و تحلیل قرار دهید را در آن مشخص کنید تا دسترسی سریع به آنها داشته باشید. ابزارهای دیگری مثل رویدادها نیز کاربردشان بیشتر در شبکه های اجتماعی است یا در بخش ایده های معاملاتی شما میتوانید نظرات و تحلیل های دیگران را مشاهده کنید.
باکس عمومی تریدینگ ویو (بخش سوم)
در این بخش شما میتوانید بر اساس فیلترهایی که مشخص میکنید، در خصوص جفت ارز مورد نظر خودتان سیگنال معاملاتی در تریدینگ ویو دریافت کنید. البته به هیچ وجه به شما پیشنهاد نمیکنم که از این بخش به تنهایی استفاده کنید و حتما اگر تمایل به استفاده از بخش سیگنال تریدینگ ویو داشتید، آنرا در کنار تحلیل خودتان مورد استفاده قرار دهید. برای دستری به این بخش در سمت چپ و پایین چارت خودتان منویی دارید که با انتخاب آن و قرار دادن بر روی فارکس اسکرینر میتوانید نماد یا جفت ارزی خودتان را در فارکس جستجو کنید یا موارد پیشفرض خود سایت تریدینگ ویو را مشاهده کنید. به تصویر زیر دقت کنید تا بیشتر متوجه شوید. سیگنال خرید و فروش تریدینگ ویو همانطور که مشاهده میکنید، ما در بخش فارکس اسکرینر جفت ارزی یورو دلار را در فیلتر مورد نظر انتخاب کرده این و سیگنال خرید را در لحظه تدوین این پست به ما نمایش میدهد. این بخش میتواند برای فعالان بازار رمز ارز ها و کریپتو ها هم بسیار جذاب باشد و از آن استفاده کنند.
سیگنال خرید و فروش در تریدینگ ویو
در ادامه آموزش تریدینگ ویو به یک بخش بسیار جذاب دیگر اشاره میکنیم. بخش دنبال کردن دیگران و مشاهده تحلیل ها یا ایده های معاملاتی آنها در سایت TradingView. در صفحه اصلی که به شما در ابتدای پست گفتیم وارد شوید، بخشی مطابق تصویر زیر دارید که ایده های افراد بصورت رندوم در آن منتشر شده است.
مشاهده تحلیل و دنبال کردن دیگران در تریدینگ ویو برای دستری به این بخش در سمت چپ و پایین چارت خودتان منویی دارید که با انتخاب آن و قرار دادن بر روی فارکس اسکرینر میتوانید نماد یا جفت ارزی خودتان را در فارکس جستجو کنید یا موارد پیشفرض خود سایت تریدینگ ویو را مشاهده کنید. به تصویر زیر دقت کنید تا بیشتر متوجه شوید. سیگنال خرید و فروش تریدینگ ویو همانطور که مشاهده میکنید، ما در بخش فارکس اسکرینر جفت ارزی یورو دلار را در فیلتر مورد نظر انتخاب کرده این و سیگنال خرید را در لحظه تدوین این پست به ما نمایش میدهد.
این بخش میتواند برای فعالان بازار رمز ارز ها و کریپتو ها هم بسیار جذاب باشد و از آن استفاده کنند. در ادامه آموزش تریدینگ ویو به یک بخش بسیار جذاب دیگر اشاره میکنیم. بخش دنبال کردن دیگران و مشاهده تحلیل ها یا ایده های معاملاتی آنها در سایت TradingView. در صفحه اصلی که به شما در ابتدای پست گفتیم وارد شوید، بخشی مطابق تصویر زیر دارید که ایده های افراد بصورت رندوم در آن منتشر شده است. مشاهده تحلیل و دنبال کردن دیگران در تریدینگ ویو
شما با کلیک روی هر ایده یا نام کاربری شخص، میتوانید ایده شخص یا پروفایل وی را مشاهده کنید. اگر شما شخصی را پیدا کردید که احساس کردید ایده های خوبی و تحلیل های خوبی در فارکس دارد، میتوانید با کلیک بر روی نام کاربری وی وارد صفحه پروفایل او شوید. در صفحه پروفایل کاربری هر کاربر اطلاعات مفیدی در مورد شخص و ایده های او میتوانید پیدا کنید. همانند درصد بندی ایده هایی که توسط شخص مطرح شده.
بعنوان مثال، چه میزان در بازار فارکس بوده و … همچنین از بخش بالایی صفحه امکان فالو یا همان دنبال کردن شخص را دارید اگر شخصی را فالو کنید. ایده های این شخص برای شما در نوار کناری که بالاتر توضیح دادیم، منتشر خواهد شد. همچنین میتوانید به این شخص پیام خصوصی نیز ارسال کنید.
در پایینتر، شما میتوانید لیست کاملی از ایده ها و تحلیل های این شخص را با نتیجه آن مشاهده کنید. این قابلیت برای آن است که اگر لیستی از دوستان خود دارید یا افرادی را پیدا میکنید که در تحلیل بازار فارکس و ایده پردازی در بازار فارکس از نظر شما موفق هستند، بتوانید به سادگی آنها را دنبال کنید و به ایده های آنها دستری داشته باشید.
در خاتمه باید به شما بگویم که این آموزش، فقط برای این بود که شما در ابتدای کار تا حدی با سایت تریدینگ ویو TradingView آشنا باشید و برای آموزش تریدینگ ویو هزینه ای صرف نکنید و بصورت رایگان در کنار آموزش فارکس از این آموزش نیز استفاده کرده باشید. البته لازم به ذکر است که در بخشهای پایانی آموزش فارکس، حتما در خصوص دیگر بخشهای این سایت و تکمیل آموزش TradingView بیشتر صحبت خواهیم کرد و بیشتر خواهید دانست.
اما توضیحات بیشتر در این مقطع به آموزش مورد نظر ما ربطی ندارد و نیازی به دانستن بیشتر ندارید. در خاتمه باید به شما بگویم که این آموزش، فقط برای این بود که شما در ابتدای کار تا حدی با سایت تریدینگ ویو TradingView آشنا باشید و برای آموزش تریدینگ ویو هزینه ای صرف نکنید و بصورت رایگان در کنار آموزش فارکس از این آموزش نیز استفاده کرده باشید.
البته لازم به ذکر است که در بخشهای پایانی آموزش فارکس، حتما در خصوص دیگر بخشهای این سایت و تکمیل آموزش TradingView بیشتر صحبت خواهیم کرد و بیشتر خواهید دانست. اما توضیحات بیشتر در این مقطع به آموزش مورد نظر ما ربطی ندارد و نیازی به دانستن بیشتر ندارید.
مشاهده تحلیل و دنبال کردن دیگران در TradingView
مشاهده تحلیل و دنبال کردن دیگران در تریدینگ ویو
شما با کلیک روی هر ایده یا نام کاربری شخص، میتوانید ایده شخص یا پروفایل وی را مشاهده کنید. اگر شما شخصی را پیدا کردید که احساس کردید ایده های خوبی و تحلیل های خوبی در فارکس دارد، میتوانید با کلیک بر روی نام کاربری وی وارد صفحه پروفایل او شوید. در صفحه پروفایل کاربری هر کاربر اطلاعات مفیدی در مورد شخص و ایده های او میتوانید پیدا کنید. همانند درصد بندی ایده هایی که توسط شخص مطرح شده. بعنوان مثال، چه میزان در بازار فارکس بوده و … همچنین از بخش بالایی صفحه امکان فالو یا همان دنبال کردن شخص را دارید اگر شخصی را فالو کنید.
ایده های این شخص برای شما در نوار کناری که بالاتر توضیح دادیم، منتشر خواهد شد. همچنین میتوانید به این شخص پیام خصوصی نیز ارسال کنید. در پایینتر، شما میتوانید لیست کاملی از ایده ها و تحلیل های این شخص را با نتیجه آن مشاهده کنید. این قابلیت برای آن است که اگر لیستی از دوستان خود دارید یا افرادی را پیدا میکنید که در تحلیل بازار فارکس و ایده پردازی در بازار فارکس از نظر شما موفق هستند، بتوانید به سادگی آنها را دنبال کنید و به ایده های آنها دستری داشته باشید.
در خاتمه باید به شما بگویم که این آموزش، فقط برای این بود که شما در ابتدای کار تا حدی با سایت تریدینگ ویو TradingView آشنا باشید و برای آموزش تریدینگ ویو هزینه ای صرف نکنید و بصورت رایگان در کنار آموزش فارکس از این آموزش نیز استفاده کرده باشید. البته لازم به ذکر است که در بخشهای پایانی آموزش فارکس، حتما در خصوص دیگر بخشهای این سایت و تکمیل آموزش TradingView بیشتر صحبت خواهیم کرد و بیشتر خواهید دانست. اما توضیحات بیشتر در این مقطع به آموزش مورد نظر ما ربطی ندارد و نیازی به دانستن بیشتر ندارید.
جمع بندی تریدینگ ویو
در خاتمه باید به شما بگویم که این آموزش، فقط برای این بود که شما در ابتدای کار تا حدی با سایت تریدینگ ویو TradingView آشنا باشید و برای آموزش تریدینگ ویو هزینه ای صرف نکنید و بصورت رایگان در کنار
از این آموزش نیز استفاده کرده باشید. البته لازم به ذکر است که در بخشهای پایانی آموزش فارکس، حتما در خصوص دیگر بخشهای این سایت و تکمیل آموزش TradingView بیشتر صحبت خواهیم کرد و بیشتر خواهید دانست. اما توضیحات بیشتر در این مقطع به آموزش مورد نظر ما ربطی ندارد و نیازی به دانستن بیشتر ندارید.
سلام
خسته نباشید عالی بود
سلام استاد عزیز
لینک این پستتون رو توی اینستاگرام پیدا کردم
خیلی عالی و کامل توضیح دادین
میخواستم خواهش کنم که در صورت امکان زحمت بکشید آموزشهاتون رو توی اینستاگرام بصورت فیلم هم بزارین
این آموزش تریدینگ ویو برای من که توی بایننس کار میکنم خیلی کاربرد داشت مرسی
سلام و درود
بله حتما به زودی این مورد هم اضافه میشه
البته در آینده نزدیک در کلاب هاوس بیشتر در کنار دوستان خواهیم بود
سلام خیلی خوب بود ممنون
یک سوال چطوری میشه توی سایت تریدینگ ویو سیگنال فروخت ؟
سلام
تریدینگ ویو بیشتر برای ارائه تحلیل استفاده میشه