پیوت پوینت و انواع آن در معاملات فارکس

تاریخ آخرین بروزرسانی: 19 نوامبر 2023
بسیاری از معامله گران فارکس با پیوت پوینت آشنا هستند و حتی این سطوح پشتیبانی و مقاومت را در استراتژی معاملاتی خود استفاده می‌کنند. اما آیا می‌دانستید که انواع مختلفی از نقاط پیوت وجود دارد؟ در این مقاله، به نزدیک‌ترین بررسی پنج نوع اصلی مقایسه انواع مختلف پیوت پوینت - نقاط پیوت استاندارد، نقاط پیوت وودی، نقاط پیوت کماریلا، نقاط پیوت فیبوناچی و نقاط پیوت دیمارک خواهیم پرداخت. ما هر نوع را تعریف کرده و هر نوع را مقایسه خواهیم کرد و در انتها استراتژی پیوت پوینت را برای ورود به معامله تعریف می‌کنیم.  

پیوت پوینت

معامله گران فارکس از نقاط پیوت برای پیدا کردن نواحی پشتیبانی و مقاومت بالقوه استفاده می‌کنند. این سطوح جایی هستند که تعامل قیمت ممکن است واکنشی ایجاد کند. علاوه بر این، نقاط پیوت به معامله گران کمک می‌کنند تا نگرش و احساس در بازار را در بازه زمانی مشخصی ارزیابی کنند. نقاط پیوت اصلاح شده در ابتدا توسط معامله‌گران زمینه در بازارهای آتی استفاده می‌شدند. بسیاری از معامله‌گران زمینه معامله‌گران روزانه کوتاه مدت بودند. قبل از شروع جلسه صبح، بسیاری از معامله‌گران زمینه با استفاده از بالا، پایین و بسته‌ی روز قبلی نقاط پیوت ازابزار مالی که معامله می‌کردند را محاسبه می‌کردند. این به آنها کمک می‌کرد تا در طول روز سطوح مهمی را تشخیص داده و آنها را در سمت درست بازار نگه دارند. سطوح پیوت می‌توانند بر روی بازارهای سهام، آتی و فارکس اعمال شوند. آنها به ویژه در بازارهای فارکس مفید هستند و سطوح مشتق شده آنها در طول جلسه معاملاتی احترام گذاشته می‌شوند. در بازار فارکس سه جلسه اصلی وجود دارد - جلسه آمریکا که ساعت 8:00 صبح به وقت شرق آمریکا باز می‌شود، جلسه اروپا که ساعت 2:00 صبح به وقت شرق آمریکا باز می‌شود و جلسه آسیا که ساعت 7:00 شب به وقت شرق آمریکا باز می‌شود. وقتی حجم معاملات در بازارها بیشتر است، سطوح پیوت به ایجاد فرصت‌های شکست جدید منجر می‌شوند و وقتی حجم معاملات کمتر است، مانند دوره‌های بین بسته شدن یک جلسه و باز شدن جلسه بعدی، معمولاً اقدامات قیمتی در محدوده دو سطح نمایان می‌شوند. نقاط پیوت به عنوان اندیکاتورهای پیشرو در نظر گرفته می شوند زیرا ویژگی های پیش بینی کننده ای دارند. بسیاری از معامله گران فارکس ترجیح می دهند از نقاط پیوت استفاده کنند تا از سایر نوع سطوح افقی استفاده کنند ، زیرا آنها موضوعی تر و آسان تر قابل درک هستند. با این حال ، برخی از اصولگرایان و حتی برخی از تکنسین ها ادعا می کنند که نقاط پیوت فقط به این دلیل کار می کنند که به پیش بینی خود پی می برند. این ادعا ممکن است کمی درست باشد ، اما تا زمانی که برنامه های معاملاتی آنها در بازار سودآوری را اثبات کنند ، معامله گران همچنان از آنها در برنامه های معاملاتی خود استفاده خواهند کرد.  

معاملات با پیوت پوینت

مفهوم پشتیبانی و مقاومت یکی از مهمترین ایده ها در زمان معامله گری در بازار است. معامله بدون دانستن نقاط ممکن است به شکست منجر شود. نقاط پیوت ابزاری هستند که می تواند به معامله گران کمک کند تا نقاط مورد علاقه ای را که معامله گران احتمالاً جریان سفارش بیشتری را خواهند دید ، تشخیص دهند. به خاطر داشته باشید که بسیاری از معامله گران تمایل دارند سفارشات توقف ضرر و هدف سود را در اطراف این سطوح قرار دهند ، بنابراین احتمال وجود فعالیتی که می تواند باعث ردیف شدن قیمت یا شکست از این سطوح شود بیشتر است. معامله گران روزانه تمایل دارند به سطوح پیوت روزانه اعتماد کنند که از بالا، پایین و بسته روز قبل محاسبه می شوند. این معامله گران معمولاً در فاصله زمانی کوتاه مانند بازه های 5، 10 یا 15 دقیقه معامله می کنند. اما معامله با سطوح پیوت محدوده انحصاری معامله گران کوتاه مدت نیست. بسیاری از معامله گران جابجایی و معامله گران دوره متوسط نیز از پیوت استفاده می کنند، اما آنها بیشتر بر روی پیوت هفتگی یا ماهانه اعتماد دارند. اگرچه روش های مختلفی برای یکپارچه سازی پیوت ها در معاملات خود وجود دارد، اما سه استراتژی اصلی برای معامله با سطوح پیوت وجود دارد. اولین استفاده از این سطوح برای شروع معاملات شکست است. دومین استراتژی استفاده از این سطوح برای انجام معاملات برعکس است. و در نهایت، معامله گران می توانند از پیوت ها به عنوان مکانیزم سود گرفتن یا خروج از معاملات استفاده کنند. بیایید چند نمونه را بررسی کنیم. اولین نمونه یک معامله شکست استفاده از نقاط پیوت است.  
پیوت پوینت

پیوت پوینت

  در نمودار بالا، شما ناحیه‌ای را که با قلم‌زنی محکم ساخته شده است و شمع دهنده قوی دارد که سطح پشتیبانی 1 را شکست می‌دهد و زیر آن بست می‌شود معکوس سازی نقطه پایه تلقی می‌شود. مثال بعدی یک معامله بازگشت روند با استفاده از نقاط پیوت است:  
بازگشت روند در پیوت پوینت

بازگشت روند در پیوت پوینت

  این نمودار نشان می‌دهد چگونه یک معامله بازگشت روند پیوت پوینت به نظر می‌رسد. شما متوجه می‌شوید که قیمت به طور پیوسته به سمت بالا حرکت می‌کرد و سپس به سطح پیوت پوینت (P) نزدیک شد. به محض رسیدن به این سطح، شما یک شمع چکش مشاهده می‌کنید. و همچنین بعد از تکمیل شمع بعدی، الگوی ستاره شب روی نمودار قابل مشاهده است. قیمت پیوت پوینت (P) را مجدداً آزمایش می‌کند و سپس به شدت پایین می‌آید.  

پیوت پوینت استاندارد

نقاط پیوت استاندارد به طور رایج به عنوان نقاط پیوت کف یا نقاط پیوت کلاسیک نیز شناخته می‌شوند. این اصطلاحات اغلب به صورت متقابل استفاده می‌شوند، اما نکته مهم آن است که آن‌ها نوعی رایج‌ترین نقاط پیوت هستند که معامله‌گران استفاده می‌کنند. محاسبه نقاط پیوت استاندارد با شروع از پیوت پوینت پایه (P) آغاز می‌شود. می‌توانید به سادگی پیوت پوینت (P) را با تقسیم بین بالا، پایین و بستن به 3 محاسبه کنید. این مرکز یا نقطه میانی است که از آن دو سطح پشتیبانی (S1، S2) و دو سطح مقاومت (R1، R2) محاسبه می‌شوند. اینجا محاسبه پیوت پوینت (P) است: پیوت پوینت (P) = (بالا + پایین + بستن) / 3 با محاسبه پیوت پوینت (P)، می‌توانیم به محاسبه مقادیر دیگر بپردازیم. برای محاسبه سطح پشتیبانی اول (S1)، مقدار پیوت را در دو ضرب کرده و سپس آن را از بالای روز قبل کم کنیم. اینجا محاسبه برای سطح پشتیبانی ۱ (S1) است: S1 = (ارزش پیوت X ۲) - بالاترین روز قبل بعد، می‌توانیم به محاسبه سطح مقاومت اول (R1) برویم. برای محاسبه R1، همچنین باید ارزش پیوت را در ۲ ضرب کنید و سپس آن را از پایین روز قبل کم کنید. اینجا محاسبه برای سطح مقاومت ۱ (R1) است: R1 = (ارزش پیوت X ۲) - پایینترین روز قبل اکنون سطح اول پشتیبانی و مقاومت را داریم، بعد می‌توانیم به محاسبه سطح دوم پشتیبانی و مقاومت برویم. سطح دوم پشتیبانی (S2) پایین‌تر از (S1) خواهد بود و سطح دوم مقاومت (R2) بالاتر از (R1) خواهد بود. برای محاسبه سطح دوم پشتیبانی (S2)، باید اختلاف بین بالا و پایین را کم کنید و سپس آن را از ارزش پیوت کم کنید. در اینجا محاسبه برای حمایت 1 (S2) آمده است: S2 = مقدار پیوت - (بیشینه - کمینه) سطح دوم مقاومت به همین روش محاسبه می شود. برای به دست آوردن نتیجه برای R2، فقط تفاوت بین بیشینه و کمینه را بگیرید و به مقدار پیوت اضافه کنید. در اینجا محاسبه برای مقاومت 1 (R2) آمده است: R2 = مقدار پیوت + (بیشینه - کمینه)  
جفت ارز EUR/USD

جفت ارز EUR/USD

  نمودار بالا پنج روز فعالیت جفت ارز EUR/USD با استفاده از سری زمانی 15 دقیقه را نشان می‌دهد. اندیکاتور نقطه محور استاندارد نیز بر روی نمودار نشان داده شده است. شما متوجه خواهید شد که سطوح مقاومت با رنگ سبز و سطوح حمایت با رنگ قرمز مشخص شده‌اند و سطوح محور (P) با رنگ سیاه مشخص شده‌اند. توجه کنید که چندین از این مناطق واکنش‌هایی را در هنگام نزدیک شدن به سطوح نشان دادند.  

پیوت پوینت وودی

حالا توجهمان را به نقاط پیوت وودی معطوف می‌کنیم. نقاط پیوت وودی بر اساس محاسبات زیر محاسبه می‌شوند: R2 = PP + (بیشینه - کمینه) R1 = (2 × PP) - کمینه PP = (بیشینه + کمینه) + (2 × قیمت پایانی) / 4 S1 = (2 × PP) - بیشینه S2 = PP - (بیشینه + کمینه) ممکن است متوجه شده باشید که محاسبه نقاط پیوت وودی متفاوت است نسبت به فرمول استاندارد نقاط پیوت. یکی از تفاوت‌های اصلی این است که فرمول وودی بیشتر وزن را بر روی قیمت پایانی قرار می‌دهد. توجه کنید که محاسبه پیوت پوینت (PP) شامل ضرب قیمت پایانی در 2 است و سپس افزودن قیمت بالا و پایین است. با تقسیم این مقدار بر 4، می‌توانید سطح PP را بدست آورید. این در ابتدا ممکن است کمی گیج کننده به نظر برسد، اما در واقع به شکلی مشابه میانگین متحرک نمایی عمل می‌کند، جایی که داده‌های بعدی به اندازه‌ای برای محاسبه سنگین‌تر هستند نسبت به داده‌های قبلی. همچنین به عنوان یک یادداشت جانبی، شما اغلب در بازار ارز متوجه خواهید شد که قیمت شروع همان قیمت پایانی است. این به دلیل این است که بازارهای ارز 24 ساعته معامله می‌کنند.  

پیوت پوینت کاماریلا

نقاط پیوت کاماریلا در دهه 1980 توسط نیک اسکات اختراع شدند. آنها مشابه نقاط پیوت وودی هستند که از قیمت پایانی و محدوده روز گذشته برای محاسبه سطوح استفاده می‌کنند. اما به جای ۲ سطح مقاومت و ۲ سطح پشتیبانی، معادله کاماریلا برای ۴ سطح مقاومت و ۴ سطح پشتیبانی نیاز دارد. به این ترتیب، با اضافه کردن سطح پیوت پوینت، کلیه ۹ سطح برای کاماریلا نشان داده میشود. همچنین قسمت جالبی از معادله کاماریلا این است که ضریبی ویژه در فرمول وجود دارد. بیایید به فرمول پیوت پوینت کاماریلا نگاهی بیندازیم: ۴ سطح مقاومت (R): R4 = پایانی + ((بیشینه - کمینه) × ۱٫۵۰۰۰) R3 = پایانی + ((بیشینه - کمینه) × ۱٫۲۵۰۰) R2 = پایانی + ((بیشینه - کمینه) × ۱٫۱۶۶۶) R1 = پایانی + ((بیشینه - کمینه) × ۱٫۰۸۳۳) ۱ سطح پیوت پوینت (PP): PP = (بیشینه + کمینه + پایانی) / ۳ ۴ سطح پشتیبانی (S): S1 = پایانی – ((بیشینه - کمینه) × ۱٫۰۸۳۳) S2 = پایانی – ((بیشینه - کمینه) × ۱٫۱۶۶۶) S3 = پایانی – ((بیشینه - کمینه) × ۱٫۲۵۰۰) S4 = پایانی – ((بیشینه - کمینه) × ۱٫۵۰۰۰) همانطور که می‌بینید، ما 4 سطح مقاومت و 4 سطح پشتیبانی داریم. بسیاری از معامله‌گران روزانه از سطوح کاماریلا برای عکس‌العمل به حرکات قیمت استفاده می‌کنند وقتی که به سطح R3 یا S3 می‌رسند. ایده این است که بازارها در طبیعت خود چرخه‌ای هستند و حرکت قوی قیمت از جلسه گذشته، در روز بعدی به محدوده ارزش خود برمی‌گردند. استاپ‌ها می‌توانند در سطح R4 یا S4 قرار داده شوند. اگر قیمت عملیات همچنان فراتر از سطح R4 یا S4 ادامه یابد، می‌توان با توجه به روند قیمت قوی و ادامه حرکت قیمت فراتر از سطح R4 یا S4، استاپ و معکوس شروع کرد.  

پیوت پوینت فیبوناچی

مطالعات فیبوناچی مانند بازگشت، تمدید و پروژکشن در بازار فارکس بسیار محبوب هستند. مهمترین سطوح فیبوناچی که معامله‌گران به شدت دنبال می‌کنند، سطوح 38.2% و 61.8% بازگشت هستند. آیا می‌دانستید که می‌توانید این سطوح فیبوناچی را به محاسبه نقاط پیوت نیز اضافه کنید؟ در واقع، این بسیار شبیه به نقاط پیوت استاندارد است، با اضافه کردن ۳۸.۲٪، ۶۱.۸٪ و ۱۰۰٪ به آن. اینجا فرمول محاسبه نقاط پیوت فیبوناچی است: مقاومت ۱ = پیوت + (۰.۳۸۲ × (بیشینه - کمینه)) مقاومت ۲ = پیوت + (۰.۶۱۸ × (بیشینه - کمینه)) مقاومت ۳ = پیوت + (۱ × (بیشینه - کمینه)) پیوت پوینت = (بیشینه + کمینه + بسته) / ۳ پشتیبانی ۳ = پیوت - (۱ × (بیشینه - کمینه)) پشتیبانی ۲ = پیوت - (۰.۶۱۸ × (بیشینه - کمینه)) پشتیبانی ۱ = پیوت - (۰.۳۸۲ × (بیشینه - کمینه)) برای سطوح پیوت فیبوناچی، ابتدا با محاسبه پیوت پوینت مانند پیوت پوینت استاندارد با استفاده از مجموع بالا، پایین و بسته شدن قیمت، شروع می‌کنیم. سپس محدوده روز قبل را با نسبت فیبوناچی مشخص شده ضرب می‌کنیم. در نهایت، نتیجه را به پیوت پوینت اضافه می‌کنیم تا سطوح مقاومت را محاسبه کنیم و از پیوت پوینت کم می‌کنیم تا سطوح پشتیبانی را محاسبه کنیم.  

نقاط پیوت دیمارک

نقاط پیوت دیمارک توسط تام دیمارک، یک تحلیلگر تکنیکال و معامله‌گر مشهور، معرفی شده است. نقاط پیوت دیمارک بسیار متفاوت از سایر انواع نقاط پیوتی است که تاکنون بحث کرده‌ایم. این نقاط پیوت یک ماهیت شرطی دارند که بر اساس رابطه بین قیمت باز کردن و قیمت بستن است. دیمارک از عدد X برای محاسبه سطح مقاومت بالاتر و خط پشتیبانی پایینتر استفاده می‌کند. اینجا چگونه نقاط پیوت دیمارک را محاسبه می‌کنید: اگر قیمت پایانی بزرگتر از قیمت افتتاحیه باشد، آنگاه X = (2 × بالاترین قیمت) + پایین‌ترین قیمت + قیمت پایانی اگر قیمت پایانی کوچکتر از قیمت افتتاحیه باشد، آنگاه X = بالاترین قیمت + (2 × پایین‌ترین قیمت) + قیمت پایانی اگر قیمت پایانی مساوی با قیمت افتتاحیه باشد، آنگاه X = بالاترین قیمت + پایین‌ترین قیمت + (2 × قیمت پایانی) پیوت پوینت = X / 4 مقاومت 1 = X / 2 - پایین‌ترین قیمت حمایت 1 = X / 2 - بالاترین قیمت نقاط پیوت دیمارک بیشتر تاکید می‌کنند روی رفتار قیمت اخیر. بسیاری از بازاریابان دیمارک از نقاط پیوت دیمارک به همراه خطوط TD استفاده می‌کنند تا سطوح پشتیبانی و مقاومت روزانه را در بازار پیدا کنند. خطوط TD به مراتب شیوه‌ای هستند تا خطوط روند سنتی. آنها بر اساس نقاط تقاضا در یک روند صعودی و نقاط عرضه در یک روند نزولی از چپ به راست رسم می‌شوند. هدف این است که نقاطی روی خط TD پیدا کنید که احتمالاً بیشترین تمایل به حرکت شکست دارند.  

نکات مهم پیوت پوینت

یکی از ملاحظات مهم برای ورود به معامله توسط بسیاری از تریدرهای موفق مشارکت است. این زمانی است که چندین اندیکاتور یا مطالعه تکنیکال در یک محدوده باریک ترکیب می شوند تا یک سیگنال معامله با احتمال بالا ارائه دهند. نقاط پیچش می توانند با عوامل تکنیکال دیگر ترکیب شوند تا یک تنظیم معاملهی تعاملی ایجاد کنند. به عنوان مثال، فرض کنید یک خط روند صعودی با استفاده از نمودار 30 دقیقه رسم کرده اید. همچنین، شما نقطه پیچش روزانه استاندارد را به نمودار خود اضافه کرده اید. می توانید به دنبال قرار دادن یک معامله خرید طولانی باشید که زمانی که قیمت خط روند را رد می کند و شروع به حرکت به سمت بالا می کند، در عین حال قیمت نیز در حال شکستن و بازگشت به سطح پیچش روزانه مانند S1 یا R1 است. این نوع حمایت تداخلی که توسط خط روند صعودی و سطح پیچش ارائه می شود، سیگنال معامله را تقویت می کند، زیرا دو مطالعه تکنیکال غیر همبسته به شما در یک زمان مشخص یک سیگنال مشابه را ارائه می دهند. این فقط یک مثال است، اما شما می‌توانید از تحلیل‌های دیگری برای ترکیب کردن تحلیل پیوت با استفاده کنید. برخی از سیگنال‌های همراه با نقاط پیوت که قابل اعتماد تر هستند شامل خطوط افقی پشتیبانی و مقاومت، خطوط روند، میانگین‌های متحرک، سطوح فیبوناچی، باند بولینجر و الگوهای شمعی هستند. و برخی از معامله‌گران در واقع ترجیح می‌دهند تا از ترکیب سه فریم زمانی مختلف استفاده کنند تا به دنبال سطوح پیوت تداخلی باشند. با گنجاندن پیوت روزانه، هفتگی و ماهانه در معامله خود، شما به دنبال خوشه‌های تنگ می‌گردید. این مناطق احتمالاً توسط بسیاری از معامله‌گران به دقت تماشا می‌شوند و در بسیاری از موارد می‌تواند برای تنظیم معاملاتی که به میانگین برگشتی مناسب منجر می‌شود، فرصت مناسبی فراهم کند. بیایید به نگاهی به اینکه تداخل معاملات چگونه با استفاده از نقاط پیوت به نظر می‌رسد بیندازیم. در زیر نموداری از جفت ارز یورو/دلار با استفاده از فریم زمانی ۱۵ دقیقه را مشاهده می‌کنید. توجه کنید که عملکرد قیمت در طول بیشتر دوره نمایه بود. ما توانستیم یک خط پشتیبانی قیمت افقی را در نمودار کشیده‌ایم (مشخص شده با رنگ آبی).  
جفت ارز یورو/دلار

جفت ارز یورو/دلار

  در انتهای نمودار قیمتی، می‌توانید ببینید که قیمت در حال حرکت به سمت پایین بود و به سطح پشتیبانی قیمت افقی و سطح پشتیبانی S1 همپوشانی داشت. به علاوه، همانطور که قیمت در این سطح همگرا شد، ما یک شمع هامر زیبا با یک ساقه پایین بلند مشاهده کردیم. پس از شکل گیری شمع برعکس، قیمت از این منطقه پرش کرد و به سمت بالا به سطح پیوت حرکت کرد و تقریباً به سطح R1 در یک بازه زمانی کوتاه رسید.  

استراتژی معامله پیوت پوینت و همگرایی تکنیکال

همانطور که در قسمت قبلی توضیح داده شد، ترکیب نقاط پیوت با سایر مطالعات تکنیکال برای ایجاد یک تنظیمات معامله با اطمینان بالا بسیار مهم است. در این بخش، به بررسی یک استراتژی معامله پیوت پوینت می‌پردازیم که شاخص پیوت پوینت استاندارد روزانه، میانگین متحرک 150 دوره و سطوح بازگشت فیبوناچی را به خود اختصاص داده است. این استراتژی به دنبال یافتن یک تست اخیر و برگشت از میانگین حرکتی ۱۵۰ روزه است که با یک برگشت اخیر از سطح بازیابی فیبوناچی اصلی و سطح پیوت پوینت هماهنگ شده است. پس از برآورده شدن این شرایط ، وارد معامله خواهیم شد با بستن یک شمع برگشتی قوی. محل قرارگیری محدودیت ضرر، به تازگی ساخته شده توسط برگشت است. خروج ما از معامله در سطح پیوت پوینت بعدی در صورت معامله بلند و سطح پیوت پوینت پایین تر در صورت معامله کوتاه خواهد بود. نمودار زیر حدود سه روز عملکرد قیمت را برای جفت ارز EUR/USD نشان می دهد.  
استراتژی تجارت نقطه پیوت

استراتژی معامله پیوت پوینت

  همانطور که می‌بینید، قیمت در مدت زمانی حدود دو روز در یک بازه تنگ معامله می‌کرد. میانگین ساده حرکتی ۱۵۰ روزه به سمت پایین بود اما به زودی قیمت آن را به سمت بالا عبور کرد و سطح پیوت، سطح R1 را نیز شکست و در نهایت در سطح مقاومت R2 متوقف شد. سپس قیمت به سرعت به سطح پیوت پایین آمد. ما دیدیم که دوباره به آزمایش سطح R2 برگشت، که حرکت قیمت را از افزایش قیمت دیگر متوقف کرد. سپس قیمت‌ها به آرامی کاهش یافتند و در یک محیط با ولاتیلیته کمتر. در این نقطه، ما می‌توانیم برای آزمون سطح پیوت آماده شویم که همچنین با ۳۸٪ بازگشت فیبوناچی از پایین بزرگ دو روز قبل همپوشانی داشت. قیمت‌ها زیر این ناحیه فشرده شدند اما به محض نزدیک شدن به میانگین ساده حرکتی ۱۵۰ روزه که کمی پایین‌تر از ناحیه پشتیبانی همپوشانی پیوت و فیب بود، رد شد. این ستاپ است که استراتژی ما می‌خواهد و به محض بسته شدن قیمت‌ها به صورت قاطع بالاتر، وارد معامله خرید خواهیم شد. شما متوجه نقطه ورود بزرگ سبز در ناحیه بزرگنمایی خواهید شد. سطح توقف زیان زیر نقطه پایینی ساخته شده توسط این ردیف قیمتی قرار خواهد گرفت. و هدف ما سطح پیوت بالاتری خواهد بود که در این مورد سطح R1 بود. همانطور که می‌بینید، قیمت‌ها پس از آزمایش این منطقه پشتیبانی تلاش شدیدی برای حرکت کردن و به صورت مستقیم به منطقه مقاومت R1 رفتند. بر اساس استراتژی خروج ما، باید هدف سودمند را انتخاب کرده بودیم که اندکی پایین‌تر از این سطح RI قرار دارد.   خلاصه در این مقاله، ما پنج نوع مختلف برای شاخص پیوت پوینت را بررسی کردیم. آن‌ها می‌توانند به عنوان نقاط پیوت استاندارد، نقاط پیوت وودی، نقاط پیوت کاماریلا، نقاط پیوت فیبوناچی و نقاط پیوت دیمارک دسته‌بندی شوند. محبوب‌ترین و پراستفاده‌ترین نوع شاخص پیوت پوینت، نقاط پیوت استاندارد است. با این حال، هر نوع دارای طرفداران خود در میان معامله‌گران فارکس و آینده‌داران است. بدیهی است که سوال پیش می‌آید که، کدام نوع پیوت پوینت بهتر استفاده شود؟ خب، پاسخ به این سوال به این صورت قطعی نیست. در بعضی اوقات، برخی از نقاط پیوت بهتر از دیگران با رفتار قیمت هماهنگ می‌شوند. اما به عنوان یک مسئله اولویت، من عموماً ترجیح می‌دهم از نقاط پیوت استاندارد استفاده کنم، زیرا آن‌ها سطوحی هستند که اکثر معامله‌گران علامت‌گذاری کرده و به آن‌ها نزدیکترین نگاهی دارند. معمولاً می‌بینم که واکنش قیمت بهتری دارند. در هر صورت، باید هر کدام را تست کنید و ببینید کدام برای سرمایه‌گذاری در سبد ترجیحی شما بهتر عمل می‌کند.  
آواتار سید محمد رضا

سید محمد رضا

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها