تکنیک سوشی در زمان برگشت قیمت
شکار نوسانات روند دار در سهام یا دارایی های دیگر می تواند سودآور باشد. با این حال، گرفتار شدن در برگشت های قیمتی نیز چیزی است که اکثر معامله گرانی که به دنبال شکار روندها هستند از آن می ترسند. برگشت قیمت جایی است که جهت روند قیمت یک دارایی تغییر می کند. توانایی شناسایی یک برگشت احتمالی به معاملهگر این سیگنال را می دهد که وقتی شرایط دیگر چندان مساعد به نظر نمیرسد، باید از معامله خود خارج شود. از سیگنال های برگشتی نیز میتوان برای گرفتن پوزیشن های جدید استفاده کرد، زیرا برگشت قیمت ممکن است باعث شروع شکل گیری یک روند جدید شود. مارک فیشر در کتاب خود به نام معامله گر منطقی، تکنیک هایی را برای شناسایی کف و سقف های احتمالی بازار مورد بحث قرار می دهد. هر چند تکنیک های فیشر همان اهدافی را دنبال می کند که بولکوفسکی در کتاب خود (دایره المعارف الگوهای نموداری) معرفی کرده بود (یعنی سر و شانه ها و یا الگوهای کف دوقلو و سقف دوقلو)، با این حال روش های فیشر سیگنال ها را زودتر می دهند و خیلی زود به سرمایهگذاران درباره تغییر احتمالی جهت روند هشدار میدهند. یکی از تکنیکهایی که فیشر در مورد آن صحبت میکند « تکنیک سوشی» نامیده می شود. هر چند ربطی به این غذای لذیذ ندارد، اما این روش در طول یک قرار ناهار طراحی شد که در طی آن تعدادی از معامله گران در مورد الگوهای معاملاتی بازار بحث می کردند. سرفصلها- "تکنیک سوشی" یک الگوی تکنیکال است که می تواند به عنوان یک سیستم هشدار سریع برای شناسایی تغییرات بالقوه در جهت قیمت استفاده شود.
- هنگامی که الگوی سوشی در یک روند نزولی ظاهر می شود، به معامله گران در مورد فرصت معاملاتی برای گرفتن یک پوزیشن خرید یا خارج شدن از یک پوزیشن فروش هشدار می دهد.
- هنگامی که الگوی سوشی در یک روند صعودی ظاهر می شود، به معامله گران در مورد فرصت بالقوه برای بستن یک پوزیشن خرید یا یک پوزیشن فروش اطلاع می دهد.
- یک بررسی با استفاده از روش برگشت قیمت سوشی در برابر استراتژی عرف "بخر و نگه دار" در بورس نزدک طی یک دوره 14 ساله انجام شد. بازده روش سوشی 29.31٪ بود، در حالی که بازده روش بخر و نگهدار 10.66٪ بود.